Vedete din Romania

#catalin botezatu #adrian cristea #bianca dragusanu

Catalin Botezatu: "Cristea nu este un barbat cu bani"

Nici Bianca Dragusanu pare ca nu l-a uitat pe Botezatu, dar nici acesta pe ea. Gelozia celor doi atinge cote maxime. Dupa ce Bianca Dragusanu a decis sa se intoarca la fostul sau iubit, fotbalistul Adrian Cristea , creatorul de moda catalin boteazatu a inceput sa vorbeasca despre relatia fotbalistului cu Bianca.

Catalin Botezatu il compatimeste pe Adrian Cristea pentru situtia lui financiara destul de precara, luandu-l usor peste picior.

In cadrul emisiunii "Burlacita", unde are rolul de a-i ajuta si sfatui pe pretendentii Biancai Dragusanu, Botezatu a simtit nevoia sa-si exprime parerea despre relatia dintre Cristea si Bianca, fosta sa iubita, vorbind despre suferinta la care Adrian Cristea a fost supus de aceasta. El a marturisit ca Adrian Cristea poate fi considerat un print doar din punct de vedere sentimental, pentru ca material, fotbalistul are o situatie financiara precare. Botezatu s-a aratat miscat de sentimentele si loialitatea lui Cristea, dezvaluind ca acesta a iubit-o foarte mult pe Bianca.

Totusi, creatorul de moda tine sa precizeze ca, in ciuda aparentelor, Adrian Cristea nu este un barbat cu bani, ci este doar un baiat bun, care o iubeste pe Bianca, o respecta si sta la dispozitia ei "24 din 24, ca la room service", s-a destainuit Botezatu in emisune .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului