Vedete din Romania

#revelion #craciun #catalin botezatu

Catalin Botezatu: "Nu sunt dator sa dau nimanui explicatii gratuite"

Catalin Botezatu isi apara dreptul la intimitate. Designerul spune ca nu datoreaza nimanui explicatii pentru viata lui personala.

Suparat inca pe Madalin Ionescu , pentru scandalul de la Kanal D, Botezatu spune ca prefera sa nu ii mai fie discutatat viata persoanala la TV atunci cand el nu este de fata.

"Daca cineva are ceva sa imi spuna sa nu mai comenteze in lipsa ci sa imi spuna in fata, sa ma invite in platou si sa faca asta ca sa ma pot apara in direct si sa pot sa ii dau replica in direct pentru ca repet consider ca nimeni nu poate sa jigneasca pe altcineva pentru ca nimeni nu-i fara de pacat, nimeni nu poate ridica piatra si sa arunce in celalalt decat poate Dumnezeu.

Eu, cel putin, nu sunt dator sa dau nimanui explicatii gratuite, nu am de ce, nu uitati ca nu sunt casatorit, nu am catel, nu am purcel, nu mananc ficatii nimanui, e treaba mea ce fac, cu cine fac cand vreau atata timp cat repet nu deranjez opinia publica, nu fac ceva scarbos, obscen in public", a declarat Catalin Botezatu pentru replicavedetelor.ro.

Planurile lui Bote pentru Revelion si Craciun s-au schimbat si creatorul de moda ar putea petrece noaptea dintre ani in Romania si nu in Cambodgia .

"De Revelion vroiam sa merg in Cambodgia, dar filmarile de la Next Top Model mi-au dat peste cap planurile. Vroiam sa vad niste temple. Este posibil sa stau in Romania. De Revelion o sa fiu pentru prima oara in postura de actor", a declarat Bote in emisiunea "Acces Direct".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare