Vedete din Romania

#catalin botezatu #dansez pentru tine #tv

Catalin Botezatu nu tolereaza favoritisme la "Dansez pentru tine"

Catalin Botezatu se opune principial unor potentiale favoritisme in emisiunea "Dansez pentru tine". Creatorul de moda este nemultumit de atmosfera din timpul duelului.

Bote crede ca trustul Pro i-ar favoriza pe Iuliana Luciu si pe partenerul ei de dans, Grigore, si sustine ca vrea ca eliminarile sa fie bazate numai pe meritele dansului.

"Nu vreau sa mai comentez, normal ca as vrea ca situatia sa fie justa. Ramane de vazut ce se va intampla vineri. Deocamdata am spus ce aveam de zis in timpul emisiunii, ca nu este corect ca Grigore sa fie favorizat. Situatia Liubei (n. r. - partenera de dans a designerului) este mult mai dramatica. Ea nu are niciun ajutor, nu are casa, mama si fratele ei sunt bolnavi si mai are si o fetita de crescut, pe cand Grigore primeste niste ajutoare din America. Acum am picat la duel cu Diana Dumitrescu , dar daca as ajunge in finala cu Grigore, m-as teme mai mult decat acum. Prefer sa renunt decat sa nu se faca alegerile corecte. Noi muncim pana la epuizare in fiecare zi si mi se pare normal sa castige cel mai bun", a declarat, pentru "ring", Catalin Botezatu.

Reprezentantii ProTV sustin insa ca notele juriului nu fac parte din decizia de eliminare a unui cuplu la duel. Producatorul emisiunii, Mona Segall, a explicat ca eliminarea la duel este o decizie care apartine in unanimitate publicului care voteaza .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare