Vedete din Romania

#relatie #nicole formescu #catalin crisan

Catalin Crisan a incercat sa ascunda relatia cu Nicole

Catalin Crisan a incercat sa ascunda relatia pe care a avut-o in urma cu 22 de ani cu artista Nicole Formescu .

Initial, cantaretul a negat ca ar fi avut o relatie amoroasa cu artista stabilita in Anglia. Dupa numai o zi, Crisan a recunoscut relatia de un an, pe care a catalogat-o drept "relatie de scurta durata ".

"Nu inteleg de ce ma pune intr-o asemenea postura, sunt multe persoane care pot marturisi ca noi am avut o relatie", a explicat Nicole pentru Click! dupa ce a aflat de faptul ca solistul a negat relatia dintre ei.

Catalin Crisan a recunoscut trecutul comun al celor doi, abia dupa ce a aflat de existenta unei convorbiri telefonice, care confirma sentimentele pe care le-a avut pentru Nicole.

"Am considerat ca nu este frumos sa spun cu cine am umblat si cu cine nu. Dar daca Nicole asa doreste, atunci da, am avut o relatie de scurta durata cu ea, in urma cu 22 de ani", a recunoscut Catalin in cele din urma.

"Relatie de scurta durata? Cat a durat? Un minut, o secunda?", a fost raspunul lui Nicole la aflarea declaratiei lui Crisan.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului