Vedete din Romania

#catalin crisan #showbiz #lucia bubulac #vedete intern #diovort vedete #divort catalin crisan

Catalin Crisan face pe victima: "Crezi ca mie mi-a parut bine?"

La doua saptamani dupa ce a anuntat ca s-a separat de cea de-a doua sotie, Catalin Crisan vine cu precizari suplimentare. Cantaretul si doctorita Alina Cupsa au divortat deja de sapte luni!

"Pe 15 noiembrie 2013, eu si Alina am mers la notariat si am divortat. De comun acord! Nu vreau sa mai aud ca eu am divortat. Nu! Si la prima casnicie, si la a doua, am luat aceasta decizie impreuna, nu de unul singur! Eu si Alina suntem tutori comuni pentru Lara Maria, fiica noastra, avem aceleasi drepturi si obligatii", a declarat Catalin Crisan pentru click.ro.

Ba chiar artistul a lasat sa se inteleaga ca hotararea i-a apartinut in mare parte Alinei. "Crezi ca mie mi-a parut bine?! Asa s-a intamplat, asa a fost conjunctura. Cert este ca nu a fost vorba despre vreun amant, sau vreo amanta. Exclus!", a spus el.

Apropiatii cuplului, dar si fosta sa sotie, Lucia Bubulac, au sustinut ca adevaratul vinovat este Catalin Crisan, care are o pasiune veche pentru jocurile de noroc, dar ar fi si mare amator de aventuri. "Nu am intrat in viata mea intr-un cazinou. Eu nu comentez ce spune doamna Bubulac, dar nu e ok fata de cei doi copii ai nostri sa vorbeasca asa. Asta cu amantlacul chiar ma amuza", a mai spus Crisan.

Citeste si:

De ce au plecat Mihai Gainusa si Catalin Dezbracatu de la "Cronica Carcotasilor": "Serban nu era capabil”

Bianca Dragusanu are probleme mari! Cine a dat-o in judecata!

Gata! Se stie juriul "MasterChef"! Ce sanse crezi ca au cei 3 in fata juratilor de la "Hell’s Kitchen"?

Surs foto: libertatea.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului