Vedete din Romania

#catalin crisan #iubita #vacanta

Catalin Crisan si-a dus logodnica la Paris

Catalin Crisan si-a dus iubita intr-o vacanta romantica la Paris. Dupa ce la Ierusalim, cantaretul s-a gandit ca o escapada in Capitala Frantei este o modalitate minunata de a-i arata acesteia cat de mult o iubeste.

Alina a fost nevoita sa plece intr-o delegatie in Franta, in interes de serviciu. Medic dermatolog, aceasta trebuia sa participe la un congres medical international. Interpretul a profitat de ocazie si i-a facut o surpriza.

"I-am facut o surpriza Alinei si mi-am cumparat si eu bilet de avion . Ea avea programat acest congres inainte sa ma cunoasca. Nu vroia sa mearga singura si s-a bucurat ca putem merge impreuna. Am stat aproape o saptamana. Eu am mai fost o singura data la Paris si pe fuga... iar ea a fost de 6-7 ori. Alina a fost ghidul meu la Paris, iar eu am fost ghidul ei la Ierusalim, unde am fost de foarte multe ori", a declarat Catalin Crisan pentru Libertatea.

La Paris, Catalin si Alina au sarbatorit atat logodna cat si doctoratul femeii. Au vizitat podul alexandru al - lea, , Notre Damme, Gradinile Luvru si si au facut plimbari pe Cheiul Sennei, la Arcul de Triumf si pe Champs Elysees .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare