Vedete din Romania

#Madalina Ghenea sarcina #vedete intern #madalina ghenea #showbiz

Cate kilograme s-a ingrasat Madalina Ghenea in timpul sarcinii

 

Madalina Ghenea s-a ingrasat 5 kilograme in cele opt luni de sarcina. De asemenea, a marturisit ca, dupa nastere, nu va apela la bona pentru fetita sa, ci va miza pe ajutorul iubitului sau, despre care marturiseste ca nu are niciun defect, si pe cel albunicilor din ambele parti.

Madalina Ghenea a recunoscut ca a tinut sarcina ascunsa, din cauza ca primele luni au fost “foarte dificile, dar si foarte frumoase. Doctorii mi-au recomandat sa stau la pat toata sarcina. Nu am ascultat. Am avut contracte de onorat. Am lucrat pana in luna a opta. Am facut campanii, evenimente. De exemplu, in luna a patra eram in Italia, la Napoli, in mare, in apa rece, pe stanci, unde am realizat o campanie. Cand au iesit posterele gigantice in toata Italia, am fost foarte mandra, mi-am spus: „Uite, Madalina, esti mama, porti in pantece un suflet si intr-o zi fetita ta va spune: «Eram si eu in acea campanie cu mama»“. Nu pot sa nu lucrez. De la 14 ani colind lumea, mi-am castigat independenta si ma bucur enorm ca azi pot contribui la cresterea copilului meu”, dupa cum a declarat fotomodelul pentru okmagazine.ro.

Sursa foto: Instagram


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului