Vedete din Romania

Catherine Zeta-Jones si-a sarbatorit bunica

De cand s-a maritat cu Michael Douglas , acum 7 ani, Catherine Zeta-Jones a mai venit rareori in Marea Britanie natala. Si totusi, ieri, vedeta si-a aeliberat programul aglomerat din Los Angeles, pentru a isi vizita familia si radacinile. Catherine, in varsta de 38 ani, a zburat pana in Tara Galilor, reginea britanica de unde este originara, pentru a isi vizita bunica. Aceata a sarbatorit ieri 91 de ani, in localitatea Swansea alaturi de familie.

A venit singura

Actrita nu a fost insotita de sotul ei, Michael Douglas, in varsta de 62 ani, sau de cei doi copii ai ei, Dylan,in varsta de 7 ani sau Carys, in varsta de 4 ani. Se pare ca acestia au ramas la casa de vacanta a vedetei din inulele Bremude. Catherine Zeta-Jones a venit cu un avion privat si a aterizat pe un aeroport mic din apropierea localitatii, afdisand o imagine stralucitoare, ca la Hollywood, imbracata in piele neagra de sus pana jos, si purtand tocuri inalte. Aceasta a fosta asteptata de mama ei Pat, cu care s-a dus la aniversarea bunicii ei. Cele doua au petrecut proximativ o ora cu sarbatorita .

Numele bunicii

Desi este faimoasa, Catherine si-a ales numele ei de scena , Zeta exact de la bunica aniversata. Zeta, bunica celebrei actrite a fost botezata cu acest neobisnuit nume de bunicul ei, inspirit de o ambarcatiune care purta acest nume, Zeta. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare