Vedete din Romania

# catrinel sandu sot # catrinel sandu divort #catrinel sandu

Catrinel Sandu inselata de sot. Ce i-a spus amanta cand a sunat-o

Fosta "Bebelusa" Catrinel Sandu a divortat de sotul sau Gabriel Trifu, fost tenismen. Vedeta a facut anuntul chiar inainte de Revelion ca a pus capat casniciei sale.

Catrinel Sandu s-a casatorit cu Gabriel Trifu in 2006, iar un an mai tarziu s-a mutat impreuna cu acesta in SUA. Casnicia lor a fost una perfecta pana in anul 2016, cand au inceput sa apara primele probleme. In acelasi an, sotul vedetei ar fi cunoscut o tanara cu varsta pana in 30 de ani de care s-a indragostit nebuneste.

Gabriel nu a avut insa curajul sa ii spuna lui Catrinel ca are o noua relatie, iar timp de doi ani a trait in paralel cu ambele femei.

“Catrinel a fost dărâmată, a suferit enorm şi chiar şi aşa, cu sufletul zdrobit, a luptat pentru a-şi salva căsnicia, nu a luat rapid decizia divorţului. A renunţat abia atunci când şi-a dat seama că nu-şi mai poate aduce soţul înapoi. Gabi are pe altcineva, este o americancă, tot o femeie blondă, dar care are până în 30 de ani. Catrinel a avut parte de tot sprijinul părinţilor ei, iar acum ia în considerare revenirea în România. Nu e însă uşor să-ţi schimbi viaţa la 180 de grade după un deceniu pe care l-ai petrecut în străinătate”, a declarat o prietena apropiata cuplului pentru click.ri. 

„O sună tipa asta într-o zi şi îi spune: «Bună, ştii cine sunt eu? Sunt iubita soţului tău de doi ani. Voiam doar să îţi zic că nu o să mai fie cu tine». Catrinel a fost şocată, îţi dai seama, dar i-a răspuns ca o doamnă, nu s-a băgat în scandal sau în discuţii agresive”, a mai declarat sursa citata.

Catrinel Sandu pare sa nu aiba deloc noroc in dragoste. In perioada in care a fost iubita lui Lucian Viziru, vedeta a fost inselata de acesta chiar cu una dintre cele mai bune prietene ale sale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului