Vedete din Romania

# Claudiu Constantin Toader #vedete intern #romanii au talent #showbiz

Cauza incredibila a mortii concurentului de la “Romanii au talent”!

Vestea ca instructorul de pizza care a participat la cea de-a doua editie a show-ului ”Romanii au talent", Claudiu Constantin Toader, a fost gasit mort duminica dimineata a socat pe toata lumea. Si mai socanta este insa cauza mortii!


Fratii tanarului pasionat de pizza, George (27 de ani) si Florin (36 de ani), au povestit pentru Click.ro ca acesta fusese vineri fusese la pescuit si nu dormise toata noaptea, iar sambata seara , “s-a dus la un bar din zona Aviatiei unde a baut trei beri cu prietenii. Apoi s-a intalnit cu iubita lui, la un club prin Baneasa. Pe la ora 5.00 a plecat acasa”.

La 5.30, fratele cel mare, Florin, l-a gasit in jacuzzi fara suflare, cu o mana pe butoanele de reglaj si cu cealalta in apa. Medicii de la IML au dat ieri verdictul: insuficienta cardio-respiratorie acuta pe fond de oboseala.

“Doctorii au spus ca nu au gasit alcool sau alte substante in corpul lui, asa incat moartea a putut fi provocata ori de la apa fierbinte, ori de la aburii din jacuzzi”, a declarat George Toader.

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului