Vedete din Romania

#Oana Roman Familie #Oana Roman greutate #oana roman

Oana Roman le raspunde curiosilor despre greutatea ei

Internautii au fost mereu interesati de greutatea Oanei Roman, subiect care a fost larg dezbatut. Cu toate ca multi oameni au ras de ea si au facut glume rautacioase la adresa ei, OanaOana Roman le raspunde curiosilor despre greutatea ei Roman si-a facut curaj si i-a raspuns unuia dintre curiosi.

Urmaritorul sau a intrebat-o “ Cate kilograme ai?”, iar raspunsul Oanei a fost unul foarte bine gandit: “aaa, astepti o stire de prima pagina?:))”. Cu acest raspuns Oana Roman le-a inchis gurile tuturor celor carea au avut ceva rautacios de spus la adresa ei.

In urma unei sesiuni de intrebari pe Instagram Oana Roman a raspuns curiozitatilor urmaritorilor ei, fara sa evite vreun subiect. ''As mai vrea un copil, dar din motive de sanatate nu mai am voie sa fac. (...) Sunt berbec. (...) Peste 10 ani ma vad mamica implinita si la fel de ocupata cu proiecte frumoase! si sper, sanatoasa. (...) Nu ma consult cu nimeni in privinta hainelor pe care le port. Cu toate astea de cativa ani buni n-am prea mai primit critici la adresa tinutelor mele! Nu am stilist, incerc sa ma ghidez dupa bunul meu simt!'', au fost doar cateva dintre raspunsurile Oanei Roman.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare