Vedete din Romania

#teo trandafir regim #teo trandafir

Ce aliment consuma Teo Trandafir inainte de a pleca din casa

Teo Trandafir este foarte atenta la alimentatia sa, mai ales ca in urma cu cativa ani s-a confruntat cu mari probleme de sanatate. Din cauza unei pancreatite acute, vedeta a fost la un pas de moarte. Din fericire, realizatoarea TV a trecut cu bine peste probleme, insa acum are mare grija de sanatatea ei, in special de alimentatie. 

De Pasti, Teo Trandafir prefera sa comanda mancare si ii place sa se bucure de sarbatoarea in sine, si nu de bucate. 

„Nu pot spune ca sunt niste greseli pe care nu le fac de Paste. Eu nu manânc exagerat si nici nu fac cumparaturi foarte multe. Nu gatesc, preferam sa comandam. Nu sarbatoresc momentul, prefer linistea si retragerea in intimitate pentru introspectie. Pentru mine, Pastele nu este despre miei taiati si alimente consumate in exces”, a spus Teo Trandafir.

Teo are si un ritual cand vine vorba despre alimentatie. Ea nu pleaca de acasa niciodata fara sa manance un ou. Aceasta a fost recomandarea unui medic pentru prezentatoarea TV. 

„Nu-mi lipsesc din frigider ouale. intotdeauna când ies din casa manânc un ou, e un sfat primit de la un medic care mi-a spus ca proteina aduce un anumit grad de protectie. Am chiar o metoda de a fierbe ouale, nici tari, nici moi”, a mai spus vedeta. intrebata daca ii este vreodata pofta de cartofi prajiti, prezentatoarea a declarat: „Nu, nu mi-a fost pofta niciodata. Dar daca imi este pofta, manânc doi cartofi prajiti”, a marturisit Teo Trandafir.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului