Vedete din Romania

#Iulia Stefanescu sarcina #Pitica #vedete intern # Michaela Niculescu #Abracadabra #showbiz

Ce au fost si ce au ajuns copiii-vedeta de la Abracadabra

Frumoasa foc si extrem de talentata... asa ne-o amintim cu totii pe “Pitica” din echipa Magicianului Marian Ralea. Din pacate, aceste calitati nu au ajutat-o pe Iulia Stanescu si la maturitate. Tanara traieste o adevarata drama, dupa ce tatal copilului pe care il poarta in pantece, un tanar din Slovenia, a parasit-o si a plecat cu alta femeie. Se pare ca acesta a refuzat sa se implice in cresterea copilului.

 

Plecata din Romania la New York impreuna cu mama sa, Iulia a revenit in tara dupa 11 ani, mai exact anul trecut.

“Imi pare bine sa vin inapoi, imi iubesc tara. S-a schimbat foarte mult, este superba. Am plecat prin 2003, iar acum am de gand sa stau. Am plecat cand aveam 12 ani in clasa a VI-a, s-a mutat toata familia, dar am pastrat si cetatenia romana. Am urmat liceul de arte Fiorello H. LaGuardia, care este cel mai faimos liceu de arte din lume, dupa care am fost la facultate unde am studiat stiinte politice, am avut bursa prezidentiala, note perfecte. Iar pe la 24 de ani, chiar cand am absolvit m-am gandit ca este timpul perfect sa ma intorc in tara”, declara Iulia Stanescu anul trecut pentru cancan.ro.

Viata micutei de la Abracadabra pare insa o telenovela: “Pitica” a casatorita timp de un an cu un tanar chinez, ea a divortat si a ramas insarcinata cu un barbat din Slovenia. Din pacate, partenerul sau a decis sa nu mai continue relatia, iar in aceste zile Iulia Stanescu se pregateste sa devina mama unei fetite.

Iulia este acum insarcinata in luna a noua si, dupa ce a fost internata intr-o clinica din Slovenia, a revenit in tara si sa nasca, scrie  agentiadepresamondena.com.

Din pricina depresiei, probabil, actrita a fugit din maternitatea din Timisoara unde era internata. In cadrul unei emisiuni de la Pro TV, medicii au sustinut ca Iulia a plecat din spital fara sa treaca pe la receptie pentru a-si ridica actele. Iulia a sustinut ca a dorit sa plece acasa, dar a uitat sa isi ridice buletinul, si ca va reveni la maternitate in zilele urmatoare.


Mica, doborata de ciroza hepatica

Ghinionul tinerilor lansati in echipa lui Marian Ralea a inceput in 2013, cand, pe 14 martie, vestea disparitiei Michaelei Niculescu a zguduit o tara intreaga.
Mica suferea de circa un an de ciroza hepatica, insa starea ei de sanatate s-a agravat din cauza ca afectiunea a fost descoperita foarte tarziu.

Michaela Niculescu a urmat Facultatea de Limbi Straine si a obtinut doua doctorate, la Oxford si Viena. A fost traducator, redactor si producator in cadrul unei edituri, lector universitar si specialist in IT la IBM.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare