Vedete din Romania

#oana zavoranu #aspirator #casa #curatenie

Ce face aspiratorul de 3000 de euro luat de Oana Zavoranu?

Pentru a-si intretine cum se cuvine luxoasa mocheta de sase centimetri grosime, Oana Zavoranu s-a gandit sa-si achizitioneze si un aspirator pe masura. Astfel, s-a ales cu un aparat electrocasnic in valoare de 3000 de euro, capabil sa adune si cel mai mic fir de praf, sa spele oglinzi si sa inlature mirosurile neplacute din camera.

In urma cu cateva zile, Oana Zavoranu si Pepe au revenit la locuinta lor din zona Unirii, pe care au renovat-o cu 60.000 de euro.

Complet refacuta, casa este acum ticsita de obiecte de lux, piesa de rezistenta fiind mocheta alba, de sase centimetri grosime, care imbraca toata locuinta, mai putin baia si bucataria.

Pentru a intretine cum se cuvine noua mocheta si pentru a-i usura astfel munca menajerei, Oana s-a gandit sa-si cumpere si un aspirator pe masura. Zis si facut! Potrivit unui apropiat al vedetei, Oana si-a achizitionat un aspirator de 3000 de euro care  aspira, spala oglinzile inalte, are un sampon special pentru fiecare pata in parte, perie pentru haine dar si un furtun cu ajutorul caruia elimina orice miros neplacut din casa in doar 10 minute.

"Intr-adevar, mi-am luat un astfel de aspirator, de care pot spune ca m-am indragostit imediat. Am optat pentru aproape toate accesoriile sale, mai putin pentru facut masaj. Cum sa-mi pun aspiratorul in cap sa-mi faca masaj?", a conchis Oana Zavoranu, pentru Libertatea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului