Vedete din Romania

#andra #andreea esca #sarbatori #masa de craciun vedete

Ce gatesc vedetele pentru mesele de sarbatori

De sarbatori, vedetele autohtone si-au propus sa petreaca mai mult timp cu familia, sa pregateasca retete traditionale sau sa mearga la colindat la rude si prieteni. Iata cum se pregatesc pentru zilele de sarbatoare cateva dintre vedetele din Romania!

1 Andreea Esca

Stirista Andreea Esca a dezvaluit ca pentru pregatirile de Craciun se bazeaza pe ajutorul fiicei sale, Alexia, si al mamei sale.

Nu-i vor lipsi de pe masa de Craciun turta duce, biscuitii de casa, cozonacul, sarmalele, friptura sau prajitura cu ciocolata a Alexiei, "pe care pana si Master Chef Florin Dumitrescu a notat-o cu 10".

2 Amalia Enache

Amalia Enache va merge de sarbatori in Ardeal, pentru a sta alaturi de familia sa. Prezentatoarea "Stirilor noptii" a dezvaluit ca de pe masa de Craciun nu-i vor lipsi mancarurile romanesti, fiind specialista in prepararea sarmalelor si a a aperitivelor.

3 Chef Nicolai

Juratul show-ului "Top Chef" s-a gandit ca la masa de Revelion sa isi surprinda invitatii cu un meniu special: "foie gras cu sos de rubarba si putin picant, calcan cu piure de dovleac si curcuma si sorbet de sampanie".

4 Andra

Invitata intr-o emisiune a postului de radio ProFM, Andra a dezvaluit ca pentru zilele de sarbatoare se va pregati asa cum se cuvine si isi va rasfata sotul cu sarmale si oua umplute.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare