Vedete din Romania

# marcel toader divort #vedete intern #marcel toader #showbiz # maria constantin divort #maria constantin

Ce i-a spus Maria Constantin fiului sau despre divortul de Marcel Toader

In primul interviu dupa anuntul divortului de Marcel Toader, Maria Constantin a vorbit despre cum a plecat de acasa si ce i-a spus fiului sau despre despartirea de cel de-al doilea sot. Tot cu aceasta ocazie i-a transmis si un mesaj omului de afaceri. 

 „Apartamentul oricum este al sotului meu. Era normal sa plece unul dintre noi. in momentul in care nu mai functioneaza, nu mai exista comunicare, nu mai e bucurie. in momentul in care nu mai exista micile momente pe care le-ai petrecut si vezi ca usor usor dispar, atunci apar semnele de intrebare. Eu cred ca continuitatea unei astfel de relatii care sa se consume pana la epuizare poate deveni o relatie toxica. Devenise o relatie nefericita. Noua ne-a fost extrem de greu in ultima perioada. Nu vreau sa spun motivele.”, a declarat Maria Constantin intr-o emisiune la Pro TV.

Despre infidelitatea despre care s-a vorbit in media, fosta sotie a lui Marcel Toader a spus „presa scrie ce vrea. Eu sunt genul de om care nu as putea sa insel cand iubesc cu tot sufletul. (…) Daca ar fi sa luam in considerare mesajele primite (n.r. mesajele primite de Marcel Toader), multi ar putea spune da.”

Fostului sot, Maria Constantin ii doreste “tot binele din lume. Chiar imi doresc sa isi gaseasca pe cineva care sa-l inteleaga si mai mult.”

Cantareata a mai marturisit ca i-a explicat fiului sau faptul ca acum e o femeie singura.

„Cuvintele uneori pot fi dureroase. Am incercat sa-i explic cat mai voalat, frumos, sa inteleaga ca mami ia viata de la capat din nou si face tot posibilul sa avem o viata buna. si cred ca a inteles lucrurile astea. imi pare rau ca…nu vreau sa par victima…e cert ca e inca recent, e cert ca inca sufar, inca ma dor anumite lucruri si nu este ca si cum am sters cu buretele si nu mai exista nimic.”, a spus Maria Constantin la un post de televiziune.

Pe de alta parte, Anda Ghita, una dintre prietenele apropiate ale fostului cuplu, o persoana care i-a insotit in multe vacante,  ii atribuie lui Marcel Toader toata vinovatia.

"Mie nu mi se pare un lucru trist. Pentru ca un om despre care am ajuns sa vorbim – el ne-a facut sa ne strangem (…). Doar unul dintre ei a chestii, apropouri, treburi, pentru ca-i place sa fie poet. (…). Adevarul adevarat e ca a stiut sa ne faca sa ne punem intrebari… (…). Nu pentrupublicitate neaparat. Eu mi-am permis sa vorbesc despre cei doi, pentru ca noi am avut si o relaţie de prietenie. (…). Nu am fost in patul lor, in casnicia lor, ci le-am fost prieten. (…). Eu spun si fapte (…). El nu trebuia sa puna chestia aia pe Facebook. (…). El are o problema cu el, el are o problema cu prietenii lui. (…).El a venit si s-a imprumutat la mine cu 1.000 de euro, a zis ca e pentru o afacere. (…). Din punct de vedere financiar sta rau, foarte rau. Vina lui e ca tinde sa dea vina pe toate nevestele lui, sa spuna ca a fost inselat – daca spui ca ai fost inselat, dar nu ai probe, inseamna ca e o problema la tine”, a sps Anda Ghita intr-un interviu acordat revistei Spynews.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare