Vedete din Romania

#Teo Trandafir fiica #Teo Trandafir adoptie #vedete intern #teo trandafir #showbiz

Ce i-a spus Teo Trandafir fiicei adoptive despre mama sa biologica

Teo nu i-a ascuns niciodata fiicei sale adoptive , Maia, ca nu este mama sa biologica. Anii au trecut, iar copila s-a maturizat extrem de repede, ca drept dovada un raspuns recent pe care i l-a oferit prezentatoarei tv.

Teo a infiat-o pe Maia dupa ce a fost intrebata “de niste prieteni daca as fi interesata sa adopt un copil ai carui parinti nu au o situatie tocmai buna. Am zis da. Asta se intampla cand Maia inca era in burta mamei sale. Apoi, fara nici o legatura cu cazul Maiei, au mai aparut alte astfel de oportunitati. Mi-am zis ca e clar un semn, ca e timpul sa adopt un copil. Am tinut sa fie Maia aceea“, a povestit Teo Trandafir, potrivit celor de la sfatulparintilor.ro.

In plus, Teo a dat mai multe detalii şi despre mama biologica a Maiei: „Nu, nu stiu nimic despre ea“. De asemenea, atunci cand a fost intrebata daca fiica sa a intrebat vreodata despre mama sa „adevarata“, vedeta TV a marturisit ca „O singura data. I-am spus ca mama ei a facut tot posibilul sa o tina langa ea, dar nu a putut din mai multe motive, care nu au tinut de ea. A inteles. Apoi i-am mai spus ca Dumnezeu a trimis-o in casa noastra“.

Recent, intr-una dintre transmisiunile live de pe Facebook, Teo a avut-o invitata pe insasi fiica ei. in timpul filmarii, vedeta i-a spus Maiei ca nu sunt „rude de sange”, iar reactia copilei a fost una cu adevarat induiosatoare.

„Noi doua ne-am intalnit la un moment dat in viata ta, atunci cand tu te-ai nascut, si ne-am asteptat ca la un moment dat sa existe discrepante intre noi. Mai ales ca tu esti intr-o situatie mai speciala si noi doua nu suntem... cum spun oamenii, «rude de sange»”, a spus Teo.

„Am cladit impreuna o relatie foarte stransa. Ne intelegeam din priviri, gesturi, mimica. Nu as putea spune cuiva „mama” care nu s-a implicat sub nicio forma in cultura pe care o am, in ce stiu azi. si asta cu sangele, dupa parerea mea, nu e cea mai potrivita chestie. Sunt frati de sange care nu se inteleg, si copii de sange si tot felul, care nu au relatii tocmai potrivite cu parintii lor”, a raspuns Maia.

CITESTE SI:

Framantarile care stau in spatele decizie adoptiei unui copil

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului