Vedete din Romania

#andrei neacsu #copil ilinca vandici #iubit ilinca vandici #ilinca vandici

Ce mare secret ascunde iubitul Ilincai Vandici, cel cu care va avea un copil

Ilinca Vandici a anuntat recent ca este insarcinata. Vedeta in varsta de 30 de ani il va face anul acesta tata pe partenerul sau, omul de afaceri Andrei Neacsu, cu care are o relatie de aproape un an.

Ilinca Vandici si Andrei Neacsu formeaza un cuplu din primavara anului trecut. Daca la inceput au pastrat discretia asupra relatiei lor, din iulie 2016 vedeta si iubitul ei se afiseaza public pe la evenimente si posteaza pe site-urile de socializare fotografii de cuplu.

 

Cei doi si-au petrecut sarbatorile de iarna pe o plaja exotica din Republica Dominicana. Potrivit publicatiilor tabloide, apropiatii cuplului speculeaza faptul ca Ilinca se va intoarce din vacanta cu un inel de logodna pe deget, cu atat mai mult cu cat chiar inainte de Revelion vedeta a facut public faptul ca asteapta un copil.

Andrei Neacsu este un potent om de afaceri din judetul Ilfov. In varsta de 25 de ani, acesta nu este strain de lumea mondena. A avut in trecut o relatie cu Anda Adam, apoi cu Andreea Tonciu. Putina lume stie insa ca acesta a fost casatorit pentru scurt timp cu Alexandra Bogaciu, fiica unui influent om de afaceri din comuna Voluntari, ajunsa recent in Parlamentul Romaniei pe listele PSD.

Andrei Neacsu si Alexandra Bogaciu s-au casatorit in septembrie 2015, insa casnicia lor a rezistat doar cateva luni. La inceputul anului trecut, mariajul a esuat, iar cei doi au divortat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului