Vedete din Romania

#bianca dragusanu #casatorie Bianca Dragusanu #slujba religioasa #derogare BOR

Ce motive invoca Bianca Dragusanu pentru a nu se casatori in biserica

Bianca Dragusanu si Victor Slav se vor casatori religios pe 29 septembrie. Cei doi isi doresc foarte mult ca slujba religioasa sa aiba loc in incinta restaurantului unde va avea loc petrecerea. Astfel ca, pentru a obtine acest lucru, Bianca si Victor trebuie sa faca o cerere speciala catre Biserica Ortodoxa-Romana prin care sa primeasca o derogare.

Bianca Dragusanu si-a motivat cererea sustinand ca starea sa de sanatate este foarte subreda si nu poate sta in picioare foarte mult timp. Vedeta a postat continutul derogarii chiar si pe pagina sa de Facebook.

"Din motive serioase de sanatate, eu, impreuna cu sotul meu, am decis sa facem o cerere catre Patriarhia Romana prin care dorim ca slujba religioasa sa aiba loc la restaurantul la care vom avea petrecerea de nunta. Din pacate, starea mea de sanatate nu imi permite sa stau in picioare mai multe ore. Cunoastem si respectam regulile Bisericii Ortodoxe Romane, insa stim ca si alte persoane publice au reusit sa obtina derogare de la BOR pentru a oficia cununia religioasa in afara bisericii.

Totodata, ne dorim intimitate la acest eveniment important din viata noastra, iar prezenta presei la biserica va ingreuna desfasurarea slujbei. Daca, insa, raspunsul BOR va fi unul negativ, vom respecta aceasta decizie.

Le multumim anticipat celor care ne sunt alaturi si care inteleg ca cererea trimisa nu are ca scop sfidarea regulilor crestin-ortodoxe. Subliniez din nou ca si eu si sotul meu respectam deciziile BOR", a scris Bianca pe Facebook.

Sursa foto: pentru-femei.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului