Vedete din Romania

#deghizatre Pavel Bartos #vedete intern #donald duck #pavel bartos #showbiz

Ce nu face Pavel Bartos pentru fetele sale... A intrecut masura?

Actorul si prezentatorul tv Pavel Bartos reuseste sa starneasca hohote de ras la fiecare aparitie de-a sa in public. Este la fel de amuzant si de pus pe sotii nu doar cand este in fata camerei de filmat, ci si in viata de zi cu zi. Pavel Bartos nu se jeneaza sa se comporte ca un copil in public, mai ales cand merge sa se distreze cu cele trei fiice ale sale.


 

Cel mai recent gest copilaresc de-al simpaticului actor a atras toate privirile trecatorilor, caci Bartos a mers pe strada purtand pe cap o sapca in forma de... Ratoiul Donald. “Cine l-a "papat" pe Pavelica?!? V-am pupat!”, a scris indragitul actor in dreptul imaginii postate pe Facebook.

Prezentatorul si sotia sa, Anca, au trei fetite: Sofia, in varsat de 1 an si jumatate, botezata de Smiley, Rita, de 7 ani si Eva, de 11 ani.

Pavel Bartos este extrem de mandru de familia sa si recunoaste meritele sotiei sale in ceea ce priveste educatia fetelor. "Eu am un mare noroc, unul enorm. E sotia mea, Anca. De fapt, sotia mea e cea mai mare calitate a mea. A stat mai tot timpul cu ele, pentru ca eu am fost plecat multa vreme, a stiut sa le educe, a intretinut foarte frumos aceasta familie. Le tinem cu picioarele pe pamant, tocmai de asta n-am vrut scoala de fite, am vrut sa vada ca exista probleme, ca exista copii care au sau nu au ceea ce le trebuie. Le-am ferit de toate castingurile posibile. Acum le ofer optiuni. Le duc la pian, la dans, la inot", a marturisit Pavel Bartos in urma cu ceva timp.

Sursa foto: viva.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului