Vedete din Romania

#paltoane

Ce paltoane barbatesti sa imbraci in acest sezon? Top 5 stiluri

Toamna este momentul perfect pentru a-ti reimprospata garderoba. Ultimele colectii au aparut deja in magazinele de imbracaminte, iar paltoanele au umplut rafturile acestora. In acest sezon, vor domina stilizarile calde, confortabile si casual. Tinutele clasice pentru barbati vor fi, de asemenea, extrem de dorite. Verifica ce va fi la moda in toamna anului 2021.

 

In magazinele stationare si online, poti gasi in prezent cel putin mai multe stiluri ale acestei haine exterioare elegante. Propunerile interesante si la moda sunt disponibile pe https://www.bolf.ro/rum_m_Imbracaminte-barbati_Paltoane-barbati-12661.html, unde pe langa haine elegante pentru barbati pentru toamna si iarna, gasim si mai modele casual si destinate barbatilor mai tineri.

Tendintele din 2021 in moda barbateasca – Top 5

In toamna anului 2021 vor domina paltoanele clasice din anotimpurile anterioare. Asadar, daca haine noi au aparut anul trecut in garderoba ta, poti fi sigur ca vor fi la curent si acum. Cu toate acestea, merita sa afli ce stiluri de paltoane pentru barbati vor fi cele mai de dorit in toamna anului 2021. 

Paltonul lung pentru barbati - un clasic in garderoba ta 

O haina barbateasca pana la mijlocul coapsei este o haina clasica pentru barbati pentru toamna si iarna. Domnii aleg destul de des si modele pana la genunchi sau la mijlocul gambei. Aceasta croiala eleganta va functiona nu numai la ocazii speciale. Cu acest palton poti crea stiluri de zi cu zi fara ezitare. Este suficient sa combini cu pricepere articolele si accesoriile individuale ale garderobei. In toamna anului 2021, imbracamintea exterioara cu o croiala simpla si o culoare universala va fi cea mai la moda. 

Palton de lana - o investitie de ani de zile 

O haina de lana pentru barbati este o investitie de ani de zile. Cea mai buna solutie este sa alegi un model si o culoare atemporale. Atunci esti sigur ca imbracamintea exterioara din lana va fi la moda in fiecare sezon. Cand vine vorba de toamna, merita sa investesti in paltoane cu doua randuri de nasturi in nuante de gri. Barbatii putin mai indrazneti pot investi, de exemplu, intr-un model rosu. Cu toate acestea, in acest caz, ar trebui sa ai in vedere ca pentru crearea unui stil universal poate fi putin mai dificil. Cea mai buna solutie sunt nuantele clasice si modeste. 

Paltoane barbatesti cu un singur rand de nasturi - succesul toamnei 2021

Domnii eleganti stiu foarte bine ca hainele clasice pentru barbati cu un singur rand de nasturi vor fi cele mai la moda in toamna anului 2021. Aceasta croiala se potriveste multor stiluri. il poti purta cu usurinta cu tinute elegante, de afaceri si casual. Cum sa reinvii intregul look? Este suficient sa asortezi un accesoriu neobisnuit care sa atraga atentia. Este vorba, printre altele despre o palarie, o esarfa sau manusi de piele. 

Paltoane sport

Paltoanele largi, adesea chiar supradimensionate, sunt cheia stilului de imbracaminte , foarte de dorit in sezonul toamna-iarna 2020/2021 . Poti purta acest tip de palton cu treninguri, hanorace si, desigur, indispensabilii adidasi. Mergi pe negru, ca un fan al petrecerilor din Berlin, sau pentru culori puternice, vibrante, precum Pharell Williams.

Paltoane cu model

Paltoanele cu modele sunt o micro-tendinta foarte recunoscatoare care a facut-o sa iasa in evidenta in weekendurile de moda pentru sezonul toamna-iarna 2020/2021. Opteaza pentru o haina barbateasca imprimata si poarta-o de dimineata pana seara cu toate tinutele tale preferate, fie ca este vorba de un blazer si chino sau un set de hanorace. 

Sursa foto: bolf.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului