Vedete din Romania

#Luana Ibacka divort #luana ibacka #cabral

Ce parere are Luana Ibacka despre sotia lui Cabral

Luana Ibacka a marturisit recent care au fost motivele reale ale divortului de Cabral, unul dintre cei mai apreciati prezentatori tv de la noi.

Luana Ibacka si Cabral s-au despartit in termeni amiabili, avand in vedere ca cei doi au impreuna tot o fiica, pe nume Inoke.

„Intre noi doi era o diferenta de varsta de 10 ani. Am eu o preferinta sa fie barbatii mai tineri. L-am intalnit pe Cabral la un casting, ne-am placut imediat si am ramas impreuna. in 2002 am ramas gravida si ne-am casatorit cand eram insarcinata. Aveam 36 de ani atunci.
Ne-am iubit, dar la un moment dat, ne-am dat seama ca ne dorim altceva, n-are nici legatura cu varsta. S-a deschis o alta lume pentru el, a trecut dintr-o zona in care era o persoana ingradita intr-alta in care zbura. Eu, iubindu-l, l-am lasat sa plece”, a sustinut Luana Ibacka, citata de libertatea.ro.

Luana Ibacka are cuvinte de lauda si pentru Andreea, actuala sotie a prezentatorului TV, cu care are o fetita. Totusi, a existat un detaliu care a deranjat-o dupa despartirea de Cabral „Am suferit, am plans si au existat si gelozii. Mie imi place mult de actuala sotie a lui Cabral, de Andreea. Este pentru el. M-a deranjat ca am fost etichetata ca fosta sotie a lui Cabral”, a explicat Luana Ibacka.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare