Vedete din Romania

# stela popescu pensie # stela popescu moarte #stela popescu

Ce pensie avea Stela Popescu dupa 50 de ani de cariera

Actrita Stela Popescu a avut o cariera stralucita. Timp de 50 de ani ea a jucat piese de teatru si in filme, bucurand inimile tuturor romanilor.

Din pacate insa, miercuri noaptea am mai pierdut o stea. Stela Popescu s-a stins din viata la varsta de 81 de ani, singura, in locuinta sa din Capitala. A murit in urma unui atac cerebral.

Stela Popescu a lasat insa in urma o adevarata avere, nu numai financiara, ci si una sufleteasca. A agonisit de-a lungul anilor si nu ducea o viata modesta. Detine un bloc cu trei etaje, o vila in Capitala si una pe litoral. Lunar avea o pensie de 1.500 de lei, la care se adauga indemnizatia de merit de UNITER, in valoare de 2.700 de lei.

Stela Popescu are un singur mostenitor: fiica ei, Doina Maximilian, adoptata cand avea 15 ani. Aceasta se va ocupa de inmormantare si tot ea va mosteni cele două case ale artistei si colecta de tablouri semnate de pictori celebri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului