Viata i s-a schimbat peste noapte. Cam asta poate sa spuna Petru Buiuca, primul castigator "MasterChef", dupa ce a ajuns dintr-un birou in care facea secretariat sa aiba propria firma de evenimente private, propriul restaurant si sa fie imaginea unui lant de supermarketuri.
In urma cu trei ani, Petru a castigat competitia "MasterChef" si a plecat acasa cu 50.000 de euro. "Sa pleci de la un job de birou, unde iei 1.500 de lei, din care platesti chirie si intretinere 900 de lei, iar apoi sa ajungi sa iti ajuti familia, sa iti iei casa, masina, sa calatoresti, sa filmezi cu cele mai tari vedete din Romania, sa devii si prieten cu ele... e, intr-un cuvant, ireal!", le-a marturisit Petru Buiuca reporterilor Libertatea.
"Celebritatea m-a pocnit deodata"
Sursa foto: tvmania.ro
Experienta din competitia culinara a fost punctul de cotitura in viata sa, insa vedetismul n-a reusit sa i se urce la cap. "Pe mine, celebritatea m-a pocnit deodata. Dar sunt la fel: stau la periferie, am masina secondhand si prieteni de peste 10 ani", marturiseste Buuica.
Si pentru Petru, ca si pentru multi romani, 50.000 de euro sunt o suma uriasa. In vreme ce majoritatea celor care castiga show-urile de talente reusesc sa risipeasca banii rapid, pentru tanarul de 26 de ani din Constanta banii au fost o binecuvantare. "Banii s-au dus cu cap si incet. Primul lucru a fost sa-mi ajut familia. Apoi, excursia in Franta, un vis indeplinit. Imediat dupa, mi-am luat masina, pentru ca deja trebuia sa calatoresc mult si des. Apoi, mi-am cumparat garsoniera, dar doar dupa ce am analizat piata cam 8-10 luni. Deci banii s-au dus in investitii pe viata. Restul de bani pe care i-am castigat au venit din contractele mele de imagine si show-uri culinare si/ sau consultanta".
CITESTE SI:
Tudor Chirila e tatic! Iubita lui a nascut in mare secret
Ce face Papa Francisc noaptea. Iese pe furis din Vatican si...
Incredibil! Cinci femei nascute in anii 1800 inca traiesc!
Mancarea il costa doar 400 de lei pe luna
Sursafoto:enational.ro
Chiar daca a ajuns sa castige mai mult decat si-ar fi imaginat vreodata, Petru a ramas extrem de modest si de calculat. "Noul nivel de decenta pe care il regasesc ar fi undeva la 2.000 de lei/luna. Nu am credite, asa ca intretinere/lumina/net ma duc la 200-250 de lei. Daca folosesc masina responsabil si o combin cu transportul in comun, nu cheltuiesc peste 250 de lei. Iar mancarea o pot duce in 400 de lei pe luna. Restul este pentru lucruri de baza in casa si unele haine care trebuie schimbate (tricouri, imbracaminte intima). Ce ar mai ramane, daca ar ramane, ar fi bacsisul meu", a povestit Chef Buiuca.
Sursa foto: evenimentelocale.ro