Vedete din Romania

#cea mai batrana mama din Romania #vedete intern #adriana iliescu #showbiz

Ce sacrificii face Adriana Iliescu la 77 de ani pentru fiica sa de 10 ani!

Adriana Iliescu este cunoscuta drept “cea mai varstnica femeie din lume care a adus pe lume un copil”, dupa ce, in 2005, la 66 de ani, i-a dat viata Elizei. In ciuda faptului ca a incercat sa pacalesca timpul, diferenta de varsta dintre cele doua isi spune din ce in ce mai des cuvantul.

La 10 ani, Eliza este deja eleva in clasa VI-a deja, caci a inceput scoala la 5 ani, din dorinta mamei sale, care stia ca timpul nu tine cu ea.

Ajunsa la 77 de ani, Adriana Iliescu s-a ocupat indeaproape de fiica sa, care este premianta si, in ciuda faptului ca mama sa a fost profesor universitar de limba si literatura romana, este olimpica la matematica.

Cu toate acestea, diferenta de varsta isi spune serios cuvantul, Eliza ajungand sa fie sprijinul mamei sale, care incearca sa faca fata situatiei cu brio (merge la cumparaturi, la festivitati de premiere etc.).

“De cand a intrat Eliza in clasa a V-a am abandonat si eu cursurile de la facultate (n.r. Adriana Iliescu este profesor universitar pensionar). Trebuie sa am grija de copila. Ma dedic numai ei”, declara Adriana Iliescu la inceputul anului pentru libertatea.ro.

In urma cu ceva ani recunostea "oamenii care ma critica sunt invidiosi pentru ceea ce am reusit sa fac cu viata mea. Nu este putin lucru sa publici 25 de carti, sa fii profesor universitar si sa dai nastere unui copil".

Sursa foto: spynews.ro


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare