Vedete din Romania

#Andreea Mantea copil #vedete intern #andreea mantea #showbiz

Ce sacrificii face Andreea Mantea ca sa-si creasca singura copilul!

Inca din luna a cincea de sarcina, Andreea Mantea si tatal copilului sau, Cristi Mitrea, s-au despartit si au intrerupt orice legatura. Nici dupa nasterea micutului David Andrei Mantea, lucrurile n-au stat altfel. Dovada ca nici pana acum, nu si-a vazut copilul. In aceste conditii, vedeta tv este nevoita sa faca tot soiul de sacrificii.


In timp ce Andreea Mantea isi creste singura baiatul, tatal copilului sau se distreaza de minune alaturi de noua lui iubita: ”Nu stiu mare lucru despre ei. Sunt impreuna de nici doua luni, ea se numeste Cristina si este sportiva”, a declarat o sursa din anturajul luptatorului pentru Cancan.ro.

”Nu vorbeste cu nimeni despre acest subiect, este ca si cum acest copil nu ar exista pentru el. Nu pare impovarat sau trist de faptul ca undeva in lume exista o bucatica rupta din el, un copil care va avea in viitor nevoie de ambii parinti. Acum, nimeni nu poate sa stie ce este in sufletul lui, insa un lucru este cert. El nu si-a manifestat dorinta de a lua legatura cu Andreea sau de a vedea copilul”, a mai spus aceeasi sursa,

In aceasta situatie, Andreea Mantea, chiar daca a nascut de doar doua saptamani, isi doreste deja sa revina pe micul ecran, mai ales ca are oferte tentante din partea unor televiziuni.

Pana in 2016 insa, vedeta tv se afla sub contract cu trustul Intact .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului