Vedete din Romania

#Andreea Marin casatorie #Andreea Marin divort #vedete intern #showbiz #andreea marin

Ce spune Andreea Marin despre o noua casatorie

Andreea Marin a vorbit extrem de sincer despre viata sa de dupa divortul de sotul numarul 3, Tuncay Ozturk. Iata ce spune despre o noua casatorie!

„Am inteles ca sunt gravida, am inteles ca sunt foarte trista… hai sa revenim la realitate acum, sa revenim cu picioarele pe pamant. trista, plansa, ce sa spun… e o perioada grea. Nu stiu ce ar mai putea inventa unii si altii, eu va sfatuiesc sa fiti oameni seriosi. Ma cunoasteti de 20 si ceva de ani de zile, sunt un om care stie bine ce face, stie ce vrea de la viata. In momentul in care iau o decizie pentru viata mea, oricare ar fi ea, stiu bine ce fac si n-am de gand sa mai stau sa plang.

Imi vad de drum, sunt constructiva, sunt un om pur si simplu pozitiv si n-o sa ma schimbe nimic… A fost un an greu si lucrurl care m-a pus la pamant a fost pierderea tatei. Neasteptata. Mi-a fost foarte greu sa realizez ca am ramas cel mai varstnic om si stalpul din familia noastra. Nu mi-a fost usor. Nu pot sa spun ca am trecut peste asta, inca. Aceasta e cu adevarat cumpana din anul acesta. Dar mergem inainte.

Da, mai cred in institutia casatoriei. Asta nu inseamna ca am de gand sa ma mai casatoresc. Nu e deloc momentul sa am astfel de ganduri acum, insa institutia casatoriei, generic vorbind, n-are nicio legatura cu ce i se intampla unuia sau altuia. Sa nu cautam sa fim subiectivi. Fiecare om are povestea sa, convingerile, principiile, aspiratiile sale. Asa ca eu nu sunt atat de usor de pus la pamant si nici genul de femeie care sa renunte la viata pentru ca a avut o problema. Trebuie sa fiu un model pentru fiica mea. Vreau sa-mi dovedesc respect fata de mine insami”, a declarat fosta Zana a Surprizelor intr-un interviu pe care l-a acordat pentru o emisiune de la Antena Stars.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului