Vedete din Romania

#marcel toader # Maria Constantin Lucian Viziru #maria constantin

Ce spune Maria Constantin despre relatia cu Augustin Viziru

Maria Constantin a spus totul despre relatia cu Augustin Viziru, dupa ce Marcel Toader a acuzat-o ca a avut o aventura cu acesta.

„Nu este adevarat si nu inteleg de ce arunca gunoi in oameni nevinovati. Am spus si atunci ca eu si Augustin am intrat la Ferma vedetelor cam in aceleasi imprejurari. El cu fratele lui si eu cu sotul meu. Daca nu as fi fost implicata in acest subiect, probabil m-as fi uitat ca la o comedie. (…) Asta cu inselatul nu e. ”Augustin Viziru este omul pe care l-am vazut doar la acel show, dar si la un mot in Bucuresti. Deci, l-am vazut doar de doua ori in viata mea.”. Am plecat de la Marcel cu trei bagaje. in ultimii doi ani, eu am adus banii in casa. Eu cred ca Marcel a clacat. Deja se afla la cea de-a sasea casatorie. Despre ce vorbim?”, a spus Maria Constantin la  Pro TV.

Augustin Viziru a intrat in direct prin telefon, La Maruta, si a sustinut-o pe Maria Constantin. „Mi se intoarce stomacul pe dos de ras. Nu este nimic adevarat. Cu Maria m-am intalnit doar de doua ori. Imi pare rau ca s-a ajuns aici. Si pana la urma, daca prin absurd ar fi fost asa, care este problema? Eu nu am nicio obligatie. Cel mai frumos era sa ma sune direct si sa ma intrebe daca e adevarat. Asa era normal, nu sa vii sa vorbesti la tv. Nu este nimic adevarat. Oricum, Maria este o superba. I-am dat cateva sfaturi si atunci in ferma”, a declarat Augustin la Pro TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului