Vedete din Romania

#monica gabor #bianca dragusanu #interviuri vedete #sume vedete #aparitii tv vedete #bani vedete

Ce sume cer vedetele pentru a acorda interviuri sau aparitii TV

Talentul cu care au fost inzestrate nu este indeajuns pentru ca vedetele sa obtina venituri colosale. Pentru asta, multe dintre celebritati percep onorarii imense pentru a acorda interviuri, pentru a participa la o anumita emisiune sau pentru a-si vinde imaginea unor companii ori televiziuni. Iata cateva vedete care au cerut sume imense pentru simpla lor prezenta pe micul ecran.

1. Lindsay Lohan

Actrita Lindsay Lohan ar fi negociat de curand cu producatorii emisiunii moderate de celebra realizatoare TV Oprah Winfrey pentru un scurt serial de opt episoade im care sa povesteasca despre viata sa tumultuoasa si despre problemele pe care le-a intampinat in ultima perioada. Pentru acest lucru, rebela actrita ar fi cerut nu mai putin de 2 milioane de euro.


2. Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu a anuntat de curand ca se va casatori in toamna cu prezentatorul TV Victor Slav. Vestea a fost una destul de neasteptata, iar televiziunile se bat acum pentru a face cea mai buna oferta in vedere obtinerii unei exclusivitati la fericitul eveniment. Se pare ca fosta asistenta TV a intrat rapid in jocul acestora si negociaza la sange, transformandu-si practic nunta intr-o afacere. Daca initial s-a vehiculat ca Bianca a cerut 70.000 de euro pentru mediatizarea nuntii sale, acum suma a crescut la 100.000 de euro.

3. Connect-R

Desi acum este in mare voga, se pare ca rapperul Connect-R percepea, ce-i drept in 2009, 300 de euro pentru fiecare aparitie TV, potrivit unei liste publicate de Oana Zavoranu in perioada in care modera show-ul "Oana Zavoranu Show".

4. Monica Gabor

Desi isi petrece cea mai mare parte din timp in America, Monica Gabor fructifica fiecare revenire in tara. Pentru a acorda un interviu sau pentru a participa in cadrul unei emisiuni TV, Monica Gabor cere nu mai putin de 2.000 de euro, potrivit reportervirtual.ro.

5. Oana Zavoranu

Desi nu mai este implicata in niciun proiect si nici nu mai primeste vreo oferta din partea televiziunilor, Oana Zavoranu isi rotunjeste insa veniturile prin scurte aparitii TV, pentru care cere intre 1.000 si 1.500 de euro.

Sursa foto: aceshowbiz.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului