Vedete din Romania

#vacanta #sharon stone #romanita iovan #amalia enache #suvenire #suvenire vedete

Ce suvenire isi iau vedetele din vacanta

Daca pana acum credeai ca vedetele merg in vacante exotice extrem de scumpe doar pentru a-si achizitiona lucruri scumpe si exclusiviste, ai fi uimit/a sa afli ca, de fapt, unele celebritati se intorc din vacante cu suvenire foarte ieftine, unele chiar banale. Iata cateva vedete care isi achizitioneaza suvenire inedite din vacante.

1. Anca Rusu

Prezentatoarea TV Anca Rusu, care este proaspat casatorita, s-a intors recent din luna de miere, pe care a petrecut-o in Grecia. Pentru ca este pasionata de gatit, Anca si-a adus din Grecia o cantitate considerabila de ulei de masline si condimente.

Alaturi de acestea, Anca Rusu a mai adus acasa si "cateva pietre albe, perfect slefuite de valurile marii, pe care intentionez sa le valorific intr-un decor pentru baie", a marturisit Anca Rusu.


2. Sharon Stone

In pelerinajele sale prin lume, celebra actrita Sharon Stone nu da iama in suvenirele extrem de scumpe. Vedeta isi achizitioneaza din locurile pe care le viziteaza obiecte traditionale. Anul trecut, Sharon Stone si-a procurat cateva suvenire si din Romania: papusi imbracate in costume populare si farfurii pictate manual de la Horezu.

Sharon Stone a venit in Romania anul trecut pentru trei saptamani, cat au durat filmarile pentru pelicula "What About Love".

3. Romanita Iovan

Creatoarea de moda Romanita Iovan este innebunita dupa papusile de portelan. Designerul nu rateaza nicio ocazie pentru a-si imbogati colectia. Chiar daca este in vacanta, vedeta nu sta pe ganduri o clipa atunci cand gaseste o papusa de portelan care ii lipseste. Pretul acestei pasiuni este destul de piperat, tinand cont ca o papusa de portelan costa in jurul a 1.000 de euro.

4. Ioana Maria Moldovan

Prezentatoarea TV Ioana Maria Moldovan, de la Acasa TV, isi achizitioneaza servetele din toate locurile in care merge. Ea are o colectie impresionanta, ce i-a fost completata cu inca 70 de modele de o doamna profesoara din Arges, care a auzit de pasiunea sa.


5. Amalia Enache

Realizatoarea TV Amalia Enache isi cumpara in calatoriile sale niste suvenire speciale. Vedeta a marturisit ca ii place sa isi achizitioneze din fiecare loc vizitat podoabe purtate de bastinasi, precum coliere, margele, inele, deoarece, spunea ea, acestea sunt pline de valoare si ascund in spatele lor povesti impresionante.



Sursa foto: feminis.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului