Vedete din Romania

#roberta anastase #vedete casatorie #Bianca Dragusanu si Victor Slav #nunta

Ce vedete pasesc anul acesta spre altar

Daca anul 2012 a fost unul destul de sarac in ceea ce priveste nuntile printre celebritatile noastre, 2013 vine cu mult mai multe vesti bune in acest sens. Vedete la care nu te asteptai si care nu aveau niciun gand sa faca marele pas, desi erau impreuna de ani buni, au facut recent marele anunt al casatoriei. Iata cateva dintre vedetele autohtone care si-au gasit sufletul-pereche si vor spune "Da" anul acesta in fata ofiterului Starii Civile.

1 Bianca Dragusanu si Victor Slav

Bianca Dragusanu si Victor Slav traiesc o frumoasa poveste de dragoste de cateva luni, insa sentimentele dintre ei sunt atat de puternice incat au hotarat de curand sa isi oficializeze relatia. Cei doi au recunoscut ca se vor casatori la toamna, in luna septembrie, desi initial se vehiculase luna octombrie.

Nunta va avea loc la unul dintre cele mai renumite restaurante din Deva, iar Bianca Dragusanu si Victor Slav vor avea doua perechi de nasi: Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo, dar si pe Monica si Cristi Glodean, acestia din urma fiind prieteni foarte apropiati ai Biancai.


2 Roberta Anastase

Anul acesta, se va casatori si Roberta Anastase, fost presedinte al Camerei Deputatilor si o figura destul de mediatizata a politicii romanesti, cu omul de afaceri Victor Farca, cu care are o relatie de 15 ani.

Nunta celor doi va avea loc pe 30 iunie, la Palatul Stirbey, iar nasi de cununie vor fi niste prieteni apropiati ai cuplului.

3 Ilie Nastase si Brigitte Sfat

Iubita fostului tenismen Ilie Nastase, Brigitte Sfat, a dezvaluit de curand ca se pregateste de nunta. Cei doi au o relatie de mai bine de trei ani, insa abia acum au hotarat sa se casatoreasca. Fericitul eveniment va avea loc pana la sfarsitul acestui an.

4 Bebelusa Oana Ionita

Un inel de logodna a primit si "Bebelusa" Oana Ionita, care a marturisit, de curand, ca se va casatori anul acesta cu Florin Budnaru, care este tenor la Teatrul de Opereta "Ion Dacian" din Bucuresti.

Oana Ionita a mai fost casatorita cu un spaniol, cu care are impreuna si o fetita, insa vedeta a declarat ca nu are niciun regret in aceasta privinta si este foarte fericita ca a adus-o pe lume pe micuta sa.


Sursa foto: reginele.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare