Vedete din Romania

#anna lesko #andreea esca #adela popescu #meserii #vedet

Ce voiau sa devina vedetele inainte de a ajunge celebre

Desi toti ne dorim inca de mici sa devenim staruri si ii invidiem pentru faima lor pe marii artisti, multe dintre vedetele autohtone, dar si de peste Ocean, isi doreau sa aiba o cu totul alta cariera in adolescenta. Multe dintre acestea au facut chiar numeroase sacrificii pentru a reusi sa studieze si sa se pregateasca intens pentru profesii precum doctori sau avocati, vazand cariera artistica doar ca pe o perioada de tranzitie din viata lor. Iata ce visau sa ajunga vedetele inainte de a ajunge celebre:


1. Anna Lesko

Cantareata Anna Lesko si-a dorit inca de mica sa devina avocata, insa basarabeanca si-a schimbat prioritatile imediat ce a intrat in lumea sclipitoare a showbizului. Recent, frumoasa cantareata a recunoscut ca inca nu a renuntat cu totul la ideea de a deveni avocata si ca pastreaza si acum toate cartile si cursurile din timpul facultatii, ea absolvind chiar si Dreptul.

"Ma vedeam o avocata intepata, dar, cu trecerea timpului, viata mea a luat o cu totul alta intorsatura. Facultatea m-a ajutat sa inteleg ce inseamna un contract, o institutie. Guraliva sunt, dar sa practic in acest moment avocatura sunt sanse mici. Insa niciodata sa nu spui niciodata, nu stii ce-ti ofera viata" a marturisit Anna Lesko, pentru "Libertatea".


2. Adela Popescu

Adela Popescu are o cariera de succes atat in televiziune, cat si in muzica. Ea a devenit cunoscuta dupa ce a jucat in serialul "Numai iubirea", difuzat la Acasa TV, moment in care si-a facut debutul si in muzica. Inainte de a deveni celebra insa, Adela Popescu avea un vis mai putin obisnuit in ceea ce priveste cariera: isi dorea sa devina "ba doctorita, ba benzinareasa", a recunoscut actrita intr-un interviu pentru ziarul "Adevarul".


3. Andreea Esca

Andreea Esca, una dintre cele mai apreciate prezentatoare de stiri din Romania, isi dorea cu ardoare inca de mica sa aiba o "meserie serioasa". Cand era inca doar o copila, Andreea Esca le spunea tuturor cunoscutilor ca vrea sa se faca sudorita, la fel ca tatal sau, Dumitru Esca. Vedeta a uitat insa rapid de visul sau din copilarie, imediat ce a ajuns la Bucuresti, unde tatal sau fusese numit director la Trustul de Montaj Utilaj Chimic.



Sursa foto: paginademedia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului