Vedete din Romania

#fashion editor #bani Iulia Albu #vedete intern #iulia albu #mihai albu #showbiz

Cea mai afurisita vedeta din showbizul romanesc, dezvaluiri incendiare

Iulia Albu, unul dintre cei mai acizi critici ai tinutelor cu care apar in public vedetele de la noi, a dezvaluit intr-un interviu pentru Evenimentul zilei care a fost motivul divortului, a vorbit despre cati bani castiga, dar si despre faptul ca nu i-a placut sa invete.

Iulia a recunoscut ca a avut o viata de student destul de agitata, ba chiar s-a certat rau cu cativa dintre profesorii de la Facultatea de Drept din Bucuresti.



"Nu am intrat din prima la Drept, am intrat in al doilea an, a fost o mare dezamagire, dar in urmatorul an am facut meditatii si am reusit. Apropo de asta, nu mi-a placut niciodata sa invat, chiar daca si acum sunt studenta. Nu am tocit niciodata. L-am cunoscut in anul doi pe Mihai Albu, iar in anul trei ma maritam", a declarat Iulia pentru EVZ.

Spune, in schimb, ca nu fostul sau sot a contribuit la reorientarea sa spre fashion, ci el a fost mai degraba vinovat de divort. "Cand am vrut sa fac o cariera in moda pe numele meu, Mihai a bagat divort", dezvaluie Iulia Albu.

"E normal sa fiu scumpa"




Cariera pe care si-a ales-o ajutat-o sa devina o femeie independenta, mai ales ca banii pe care ii castiga din criticat vedete nu sunt deloc putini. "Imi aleg evenimentele la care merg, sunt o prezenta scumpa, am o intreaga echipa care vine cu mine, fotograf, PR si ulterior scriu si o recenzie. E normal sa fiu scumpa, in functie de eveniment iau banii, dar niciodata sub 1.500 euro", sustine Iulia.

Cu toate astea, s-a scris despre ea ca are datorii la buticul din coltul blocului, intrucat face cumparaturile, dar "uita" sa le mai si plateasca. "Nu am datorii neaparat, dar, spre exemplu, eu sunt prietena cu domnul Mina, cel care are magazinul. Acum nu mai umblu cu bani la mine, e tentant sa-mi cumpar palarii si imi tin banii pe card. Intru in magazine, uneori vorbesc si la telefon si pur si simplu iau o cutie de suc. Ii platesc in avans banii sau ii las din cand in cand o suma de bani", a povestit Iulia.

"Gaina mea facea si oua cu cristale"



Fashion editorul s-a amuzat copios atunci cand a fost intrebata de reporteri ce facea cu ouale gainii Loulou. "Le mancam pe o parte, iar altele le faceam cadou fanilor. Gaina mea avea pampers, iar din doua in doua zile facea oua. Stiti ca gaina mea facea si oua cu cristale?", a replicat Iulia amuzata.

Si daca cineva si-a imaginat ca "cea mai rea" persoana din showbiz nu se teme de nimic a gresit. "Mi-e frica de pinguini", a conchis Iulia.

CITESTE SI:
Mihaela Radulescu, la politie!
Iata cat costa operatiile estetice in Romania! Tu pe care ti le permiti?
Vrei sa faci selfie cu eclipsa de soare de maine? Uite ce poti sa patesti!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului