Vedete din Romania

#gheorghe hagi #marilena hagi #cearta

Cearta in familia Hagi

Casnicia lui Gica Hagi cu Marilena Vlahbei traverseaza o perioada grea. Hagi si sotia s-ar putea desparti in ciuda eforturilor apropiatilor de a-i impaca.

Dupa un mariaj ratat cu Leni Celnicu, Hagi si-a gasit fericirea alaturi de Marilena, mama celor doi copii ai cuplului, Ianis si Chira. Acum insa lucrurile par sa nu mai mearga foarte bine in familia Hagi. Se pare ca vina apartine lui Gica, care nu isi mai face timp pentru sotie.

"Marilena se considera neglijata. Hagi nu-si mai face deloc timp pentru ea, e atat de implicat in proiectul academiei sale de fotbal, incat nu mai stie nimic altceva! In plus, Gica e stresat ca nu-si mai gaseste un post de antrenor , dupa ce s-a certat cu Gigi Becali si a plecat de la Steaua. Fotbalul e viata lui", afirma prietenii apropiati ai cuplului, citati de VIP.

Hagi isi petrece vara la hotelul pe care il detine in Mamaie . Desi a fost insotit de sotia lui, cei doi nu au fost vazuti pana acum bucurandu-se de litoral impreuna. "S-au certat, insa toata lumea machedonilor sta si-n cap ca sa nu se desparta!", a explicat un bun amic de-al lui Gica, conform Libertatea.

Singurii care au reusit sa-i scoata la masa impreuna pe sotii Hagi au fost Cristi Chivu si Adelina, in urma cu cateva zile. Apropierea nu a durat foarte mult, pentru ca "regele" si-a petrecut toata noaptea de sambata, singur in clubul "The Office" din Mamaia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare