Vedete din Romania

#relattie Augustin Viziru #doinita oancea #augustin viziru #iulia vantur #cuplu

Cel mai nou cuplu din showbiz. Iulia Vantur i-a dat de gol!

Desi ei nu au vrut sa-si confirme relatia, in ciuda numeroaselor zvonuri privind relatia lor, , iata ca Iulia Vantur i-a dat de gol. Augustin Viziru (35 de ani) si Doinita Oancea (32 de ani) traiesc o frumoasa poveste de dragoste!

Iulia Vantur a publicat o serie de fotografii pe contul ei personal de Facebook, in care Doinita Oancea si Augustin Viziru par prinsi in fapt, in timp ce se imbratisau si se sarutau. Focoasa bruneta pare ca se rusineaza in fata camerelor de fotografiat si isi ascunde fata cu mana, dar Viziru zambeste jucaus.

Asa cevaaaa...Cand dragostea-i mare, nimic nu-ti sta in cale. Doinita si Augustin, imi sunt tare dragi”, a scris Iulia Vantur.

Idila nu este de ieri, de azi. Augustin Viziru si Doinita Oancea au un trecut impreuna. Se cunosc din 2008, au aparut in telenovela „Regina”, in serialul „Ingeri pierduti” au format un cuplu fierbinte. Se pare ca relatia lor trece dincolo de micul ecran. La  „Ferma Vedetelor” s-au comportat ca niste iubiti veritabili, au dormit imbratisati in acelasi pat si s-au pupat. Ba mai mult, au mimat chiar si o cerere in casatorie, pe care Doinita a acceptat-o. in 2014, Augustin si Doinita ar fi avut o relatie de iubire de scurta durata, care s-a infiripat datorita carierei si proiectelor comune. S-au despartit prieteni, dar se pare ca acum se iubesc din nou, potrivit pozele si mesajului publicate de Iulia Vantur.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului