Vedete din Romania

#vedete intern #dana rogoz #alina sorescu #oana roman #vedete mamici

Cele mai frumoase vedete-mamici. Imagini emotionante

2014 a fost un an al implinirilor pe plan personal pentru multe vedete autohtone. Acestea si-au indeplinit unul dintre cele mai mari visuri ale unei femei: acela de a deveni mame. Iata cateva imagini emotionante ale celor mai proaspete mamici din showbiz.

1. Dana Rogoz

Actrita Dana Rogoz a primit anul acesta cel mai frumos martisor: pe fiul sau, Vlad, care s-a nascut chiar de 1 Martie. Inca de la inceputul sarcinii, Dana Rogoz s-a aratat foarte nerabdatoare sa devina mama. De cand s-a nascut Vlad, vedeta nu isi mai incape in piele de fericire, iar orice intalnire cu prietenii sau colegii de breasla se transforma pentru ea intr-un moment plin de emotie si fericire.





2. Oana Roman

In urma cu o saptamana si jumatate a devenit mamica si Oana Roman. Aceasta ipostaza  a scos la suprafata o latura extrem de sensibila a vedetei, iar Maria Isabela a devenit singura persoana despre care Oana vorbeste neincetat, chiar si pe retelele de socializare.

"Dragii mei revin cu vesti dupa o perioada in care ne-am acomodat acasa incet-incet! Ieri am fost si am scos si certificatul de nastere al micutei! Noi suntem bine, Maria Isabela e cuminte, creste, a primit si prima vizita a pediatrului si totul este in regula! Recuperarea mea dupa operatie a fost un pic mai grea, dar sunt pe drumul cel bun! (...)", a scris Oana Roman pe Facebook.



3. Alina Sorescu

Cantareata Alina Sorescu a devenit mamica la inceputul lunii ianuarie. Cel mai emotionat insa de acest moment a fost Alexandru Ciucu, sotul Alinei Sorescu, care si-a privit fetita pentru prima oara cu lacrimi de fericire.

" Este un sentiment pe care nu il pot descrie. Am avut multe lucruri emotionante în viata - nunta, aniversarile, prezentarile de moda, intalnirile cu oameni deosebiti - dar nimic nu se compara cu ceea ce traiesc acum. Este momentul care te apropie de Dumnezeu", a marturisit creatorul de moda, imediat ce a venit pe lume micuta sa, Elena Carolina.

Alina Sorescu a avut si ea o recuperare destul de grea, insa acum este extrem de fericita si si-a intrat foarte bine in rolul de mamica.



Sursa foto: expresspress.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului