Vedete din Romania

#vedete # retele socializare #vedete narcisiste

Cele mai narcisiste vedete pe retelele de socializare

Dorinta unor vedete de a arata perfect s-a transformat usor-usor in obsesie. Fotografii cat mai deocheate sau in diverse ipostaze in care se admira sunt, mai nou, principalele ingrediente ale unei retete de succes pentru conturile vedetelor de pe retelele de socializare. Unele dintre celebritati exagereaza cu aceste postari, fapt ce dovedeste ca tendinta lor catre narcisism este din ce in ce mai accentuata. Iata cateva dintre cele mai narcisiste vedete pe retelele de socializare:


1. Mihai Traistariu

Dupa ce si-a facut o operatie de implant de par, cantaretul Mihai Traistariu nu mai conteneste cu fotografiile pe care le posteaza pe reteaua de socializare Facebook. Pe langa faptul ca isi instiinteaza fanii de fiecare data cand ii apare un nou fir de par, acesta se fotografiaza si la bustul gol.


2. Inna

Cantareata Inna este si ea foarte mandra de formele sale. Artista posteaza in fiecare zi fotografii cu ea, de cele mai multe ori in ipostaze sexy. Accesarile contului sau de Facebook cresc rapid in momentul in care vedeta posteaza fotografii sugestive, topless.


3. Bianca Dragusanu

Dornica de aprecieri si complimente este si fosta asistenta TV Bianca Dragusanu. Vedeta posteaza pe pagina sa de Facebook numeroase fotografii cu ea, in fiecare zi.

In costum de baie, in rochii elegante si sexy, orice fotografie care ii pune in evidenta formele si frumusetea trebuie postata imediat pe reteaua de socializare.


4. Heidi Klum

Nici vedetele de peste Ocean nu stau prost la capitolul narcisism. Top-modelul Heidi Klum posteaza frecvent pe pagina sa de Twitter fotografii incitante.


5. Miley Cyrus

Actrita Miley Cyrus stimuleaza imaginatia fanilor sai prin postari incitante, in care isi lasa descoperit trupul, insa intr-un mod mai inedit. Vedeta a postat pe pagina sa de Twitter o fotografie cu un tricou, pe care este imprimat un portret nud.


6. Ruby

Una dintre cele mai exotice aparitii din showbizul romanesc, Ruby, are o mare obsesie in a-si etala pe retelele de socializare trupul bine lucrat lasa sala de fitness. Vedeta posteaza pe Facebook fotografii cu ea chiar si in cele mai banale locuri si ipostaze: in benzinarie, acasa, in parc sau chiar la coafor.



Sursa foto: 4fun.tv
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului