Vedete din Romania

#costume vedete #vedete intern #vedete halloween #costume halloween #showbiz #halloween

Cele mai reusite costume de Halloween alese de vedete

Se anunta petreceri mari pentru seara de Halloween, iar vedetele nu vor lipsi de la distractie. Ce costume si-au pregatit, ramane de vazut. Putem deocamdata sa aruncam o privire in colectia de imagini din anii trecuti ca sa ne facem o idee despre alegerile si gusturile fiecareia:

Andreea Esca

Andreea Esca a ales anul trecut un costum foarte interesant, care avea imprimat pe el un schelet, iar pe cap a purtat un dovleac din hartie.

Tudor Turcu si Nicole Cherry

Sursa foto: zutv.ro

Tudor Turcu, castigatorul "X-Factor", si Nicole Cherry si-au facut aparitia la un party, el costumat in Marilyn Manson, iar micuta cantareata, in Amy Winehouse.

Citeste si:

Un pumn de bani. Iata cat castiga vechile glorii ale Romaniei!

3 mame din showbiz, in pericol de moarte din cauza medicilor

Dana Rogoz, atacata de fosta nevasta a sotului. Cel mai elegant raspuns din showbiz

 

Delia

Sursa foto: codrosu.ro

In urma cu doi ani, Delia Matache s-a deghizat pentru noaptea de Halloween intr-o tigroaica frumoasa si rea.

What's Up

Sursa foto: click.ro

What's Up a venit impreuna cu prietena lui la o petrecere de Haloween care a avut loc zilele trecute, putin in avans fata de sarbatoarea clasica. N-a prea putut spune nimeni in ce sau in cine s-a costumat artistul, dar cel mai probabil a vrut sa fie chiar el. What's Up a purtat o tinuta cu imprimeu camuflaj, a purtat pe cap o casca muncitoreasca, dar si o pereche de ochelari uriasi.

Marius Moga

Sursa foto: click.ro

Marius Moga s-a multumit sa poarte un papion urias si foarte colorat, insa iubita sa, frumoasa Bianca Lapuste, s-a costumat intr-o pisicuta neagra.

Iulia Albu

Sursa foto: kanald.ro

Chiar daca nu trebuie sa fie Halloween pentru ca Iulia Albu sa fie mascata, fashion editorul reuseste sa socheze de fiecare data. Anul acesta l-a sarbatorit, se pare, putin in avans, cand a venit in emisiunea WOWbiz purtand o masca din monede. Cand si-a dat jos masca, nici machiajul nu era dintre cele mai obisnuite. In jurul ochilor Iulia avea conturate niste buze! "Am trei buze pe fata, nu sunt vampir" a spus Iulia.

Corina Bud

Mai inspirata se pare ca a fost in urma cu doi ani Corina Bud, care a venit la o petrecere purtand un frumos costum de epoca, peruca si ciorap cu portjarier.

Adi Sina si Anca Serea

La acelasi party, Adi Sina si Anca Serea au ales sa se imbrace aproape la fel. Cei doi au purtat sacouri din catifea si papioane negre, accesorizate cu cate o masca eleganta.

Sursa foto: ziare.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare