Vedete din Romania

#inel de logodna #logodna #showbiz #adelina pestritu #denisa nechifor #vedete intern #vedete extern

Cele mai reusite inele de logodna ale vedetelor. Tie care iti place mai mult?

Ce poate fi mai frumos pentru o tanara decat sa primeasca inelul de logodna si, odata cu el, promisiunea iubirii vesnice? Vedetele autohtone se mandresc cu bijuteriile daruite de viitorii lor soti. Iata ce inele au primit in dar celebritatile din showbiz.


Adelina Pestritu

Sursa foto: wowbiz.ro

Adelina Pestritu si Speak sunt la un pas sa se casatoreasca. Cantaretul i-a oferit prezentatoarei TV inelul de logodna. Coprezentatoarea WOWbiz s-a mandrit pe Facebook cu bijuteria. "NU ne-am gandit cand e nunta, important este ca va fi", spunea Speak in urma cu doua saptamani. Se pare ca artistul a grabit un pic lucrurile si si-a cerut intre timp iubita de sotie.

CITESTE SI: 

Asta-i vara? Ploile nu se opresc, iar temperaturile scad si mai mult
Fetele rele din showbiz: fotografii provocatoare si saruturi pasionale in vazul lumii

Denisa Nechifor

Sursa foto: cancan.ro

Adelina nu este singura vedeta care s-a logodit zilele astea. Denisa Nechifor, fosta sotie a lui Adrian Cristea si femeia impreuna cu care fotbalistul are un copil, urmeaza sa se casatoreasca. Cel putin asta spune fotografia postata de blonda pe contul sau de socializare si in care isi arata mandra bijuteria primita in dar.

Bianca Dragusanu

Sursa foto: libertatea.ro

 Un inel de logodna a primit si Bianca Dragusanu atunci cand Victor Slav a cerut-o de nevasta. Se pare ca roscata si-a ales singura bijuteria in timpul unei vacante petrecute la Roma cu prezentatorul de la meteo. Bianca s-a despartit cu greu de inel, ea fiind surprinsa cu el pe deget si la o luna de la divort.

Brigitte Sfat

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro


22.000 de euro a cheltuit Ilie Nastase in urma cu trei ani pe inelul de logodna daruit cele care i-a devenit intre timp sotie. Inelul este din aur galben si este batut cu 18 diamante, avand în mijloc unul de dimensiune mai mare.

Dincolo... e mai scump!

Sursa foto: people.com

Insa cand vine vorba despre starurile de la Hollywood sau despre printi si printese, sumele se schimba radical. Recent, actorul american George Clooney i-a daruit iubitei sale, avocata Amal Alamuddin, un inel in valoare de 550.000 de euro.

Sursa foto: reveal.co.uk

 Dar probabil cel mai celebru inel de logodna din ultimii ani a devenit cel al Ducesei de Cambridge, Kate Middleton. Sotia Printului Charles a primit in dar inainte de casatorie un inel cu safir albastru si cu diamante. Bijuteria, in valoare de 125.000 de euro, este si mai pretios datorita incarcaturii sentimentale pe care o are: i-a apartinut Printesei Diana.

 Sursa foto: stylebistro.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului