Vedete din Romania

#michael douglas #divorturi vedete #catherine-zeta jones #divort mel gibson #divorturi #divorturi scumpe #divort James Cameron

Cele mai scumpe divorturi din showbiz

Lumea mondena vine cu partile sale bune, dar si cu rele. Viata amoroasa a vedetelor este in principal unul dintre factorii de risc. Pe langa iubiri pasionale si suferintele aprige prin care trec celebritatile, acestea ajung uneori si in situatia de a-si pierde o buna parte din averea stransa cu truda de-a lungul anilor cand vine vorba despre un divort. Iata care sunt cele mai scumpe divorturi din lumea showbizului.

1. Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones

Actorii Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones trec in aceasta perioada prin momente destul de tensionante in cuplu. Cei doi s-au separat chiar pentru o scurta perioada, iar multe persoane apropiate celebrului cuplu spun ca un divort intre cei doi este iminent. Se pare ca motivele care au dus la aceste tensiuni in celebrul cuplu de la Hollywood sunt problemele de sanatate cu care se confrunta cei doi actori. Michael Douglas sufera de cancer la gat, iar Catherine Zeta-Jones de tulburare bipolara, o afectiune psihica pe care cu greu o mai poate tine in frau.

In cazul in care cei doi ar divorta, ei vor avea de impartit o avere colosala, de 300 de milioane de dolari.


2. James Cameron si Linda Hamilton

Un alt divort extrem de costisitor din lumea mondena a fost cel dintre regizorul filmului "Titanic", James Cameron, si actrita Linda Hamilton. Cameron a primit pentru pelicula "Titanic", de la Paramount, nu mai putin de 100 de milioane de dolari, insa averea sa s-a injumatatit odata cu divortul sau, Linda primind 50 de milioane de dolari in urma partajului.


3. Mel Gibson si Robyn Moore Gibson

Actorul Mel Gibson a divortat de Robyn Moore Gibson in anul 2011, dupa 21 de ani de casnicie. Cei doi au avut de impartit o avere imensa, de 425 de milioane de dolari.
Fosta sotie a actorului a primit in urma separarii jumatate din avere. De asemenea, Robyn a ramas cu dreptul la jumatate din orice salariu pe care il va castiga actorul pentru tot restul vietii sale. Cei doi au impreuna sapte copii.




Sursa foto: ziarulfaclia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare