Vedete din Romania

#nunta #rochie de mireasa #victoria beckham #elena basescu #nunti scumpe

Cele mai scumpe nunti ale vedetelor

Pe langa avantaje si sacrificii, celebritatea impune si exuberanta, iar multe dintre vedete incearca sa iasa in evidenta si sa le satisfaca fanilor curiozitatea prin evenimente personale extrem de somptuoase, care ar trebui sa se desfasoare totusi departe de ochii vigilenti ai presei.In ciuda unei expuneri destul de mari, ce poate taxa si cea mai mica eroare, vedetele prefera sa isi organizeze nunti de poveste, cu invitati alesi pe spranceana, ale caror cheltuieli se ridica la sume extrem de mari. Iata cateva dintre vedetele care au cheltuit sume enorme pentru nunta lor.

1 David si Victoria Beckham

Fotbalistul David Beckham s-a casatorit cu Victoria Beckham in anul 2000. Deoarece el se bucura de o mare popularitate in lumes fotbalului, iar ea era o cantareata celebra, care a facut parte din formatia Spice Girls, David si Victoria Beckham nu puteau sa faca o nunta simpla. Asa cum toata lumea se astepta, toate detaliile acestei casatorii au fost extrem de bine puse la punct.

S-au folosit cele mai extravagante decoruri si au fost invitati cei mai in voga artisti. Printre acestia s-a numarat si celebrul Elton John. Suma totala pe care au fost nevoiti sa o achite cei doi s-a ridicat la 800.000 de dolari.

2 Brad Pitt si Jennifer Aniston

In anul 1990, Brad Pitt si Jennifer Aniston erau cuplul de aur al Hollywoodului. Spre deosebire de alte vedete, care au facut din propria nunta un adevarat show, Brad Pitt si Jennifer Aniston au semnat un contract prin care se angajau sa-si plateasca unul altuia cate 100.000 de dolari daca vor dezvalui detalii despre nunta. In ciuda tuturor acestor precautii, in presa s-a vehiculat ca nunta acestora ar fi costat 1 milion de dolari.


3 Tom Cruise si Katie Holmes

Tom Cruise si Katie Holmes s-au casatorit in anul 2006 si au avut o nunta de poveste, ce s-a desfasurat intr-un vechi castel, din secolul al XV-lea. Cheltuielile pentru aceasta nunta somptuoasa s-au ridicat la peste 2 milioane de euro.

4 Cristina Rus

Cand vine vorba de nunti somptuoase, nici vedetele autohtone nu se dau in laturi de la cheltuieli. Cantareata Cristina Rus, care s-a casatorit in anul 2009 cu omul de afaceri Dragos Balteanu, a cheltuit pentru nunta sa nu mai putin de 100.000 de euro.

5 Elena Basescu

O nunta la fel de celebra a fost si cea a Elenei Basescu, mezina presedintelui Romaniei, Traian Basescu, care a avut loc in luna septembrie a anului trecut. Desi nu s-a aflat costul total la care s-a ridicat somptuosul eveniment, mirii au cheltuit se pare o suma uriasa, tinand cont ca doar rochia miresei a costat 10.000 de euro.



Sursa foto: irishcentral.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare