Vedete din Romania

#celia #cantareata celia #dieta celia #silueta celia

Celia a facut gastrita din cauza dietelor extreme

Celia s-a confruntat la un moment dat cu problema kilogramelor in plus, iar in disperare de cauza ea apelat la metode extreme se slabit si s-a infometat.

Nu a trecut foarte mult timp, iar problemele de sanatate au inceput sa-i dea batai de cap vedetei. Astfel, artista a facut o gastrita acuta, in urma careia se trezea cu dureri groaznice dimineata:

"Am grija ce mananc. Nu-mi plac mancarurile grase si nici nu sunt innebunita dupa dulciuri. Asta este un avantaj pentru mine, pentru ca eram stresata ca acumulasem patru kilograme in doua luni, din cauza unei dereglari hormonale, n-am mai mancat. A fost pentru prima oara in viata mea cand m-am infometat. Am facut o gastrita acuta. Aveam niste dureri groaznice dimineata", a declarat Celia.

Bruneta si-a invatat lectia si a decis sa nu mai apeleze la metodele de slabit atat de dure. Ea prefera sa combine regimul sanatos cu multa miscare.

Totodata, Celia este adepta tratamentelor de infrumusetare naturiste. Cantareata foloseste frecvent mierea pentru tratamentele corporale si nu uita niciodata sa isi demachieze tenul:

"O data pe saptamana folosesc masca cu miere de albine, pentru ca am tenul uscat, prefer sa imi prepar singura mastile, dar mai merg si la salon atunci cand este nevoie".

Sursa foto: raportmonden.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare