Vedete din Romania

#piesa #petrecere #scena #celine dion #anul sarpelui #Gangnam Style #Psy

Celine Dion si Psy sarbatoresc Anul nou chinezesc

Cantareata Celine Dion si celebrul interpret al melodiei "Gangnam Style", Psy, sunt doar doua dintre vedetele internationale care vor sarbatori sambata, 10 februarie, alaturi de chinezi intrarea in noul an, cel al Sarpelui.

Celine Dion va participa la gala organizata de postul de televiziune CCTV, unde va interpreta "My Heart Will Go On", celebra ei piesa de pe coloana sonora a filmului "Titanic", o pelicula foarte apreciata de publicul din China. Alaturi de solista canadiana va urca pe scena si soprana chineza Song Zuying.

Sud-coreeanul Psy, care a intrat in istoria YouTube-ului cu melodia "Gangnam Style", care a trecut peste un miliard de vizualizari, va canta in prima zi din Anul Nou, pe postul Dragon TV din Shanghai. Potrivit presei din China, Psy ar fi primit o oferta si din partea televiziunii CCTV, care i-ar fi propus un onorariu de 350.000 de euro. De altfel, aceasta suma a contrariat publicul chinez si a creat controverse pe internet.

Gala de Anul Nou organizata de CCTV va fi difuzata de posturile centrale si de majoritatea posturilor regionale din China, dar si prin satelit.

Chinezii sarbatoresc pe 10 februrie intrarea in noul an, cel al Sarpelui Negru de apa. Acesta este cel de-al saselea semn, dupa Dragonul zburator, in ciclul care se reia o data la 12 ani.

Sursa foto: www.celinedion.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului