Vedete din Romania

#brooke mueller #copii #vacanta #relatie #charlie sheen

Charlie Sheen, in vacanta cu fosta nevasta

Se pare ca actorul Charlie Sheen si fosta sa nevasta, Brooke Mueller , si-au mai o sansa. Cuplul, care are doi baieti gemeni, Bob si Max, a reusit sa divorteze anul acesta, dupa un proces ce a durat aproape doi ani. Dar iata ca Charlie si Brooke reinnoada relatia incheiata in decembrie 2009.

La sfarsitul saptamanii trecute, cei doi au fost surprinsi cu un zbor privat spre Mexic, acolo unde Brooke si-a sarbatorit implinirea varstei de 34 de ani si unde Charlie Sheen a rezervat un apartament matrimonial, la pretul de 15.000 de dolari pe noapte.

In timpul weekendului, Charlie Sheen si Brooke Mueller au fost vazuti luand o cina romantica pe plaja. "Erau lumanari peste tot. Au mancat foarte sanatos, peste, salata, si au baut suc de fructe. Charlie a pregatit un tort de ciocolata si lumanari deasupra, pentru desert. A fost frumos" a declarat o sursa pentru E!Online.

"Cei doi sunt aici pentru a treia oara. Charlie spune ca Mexicul este un paradis si se simte complet relaxat aici" a mai adaugat sursa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului