Vedete din Romania

# two and a half men #moarte #personaj #charlie sheen

Charlie Sheen moare in "Two and a Half Men"

Charlie Sheen nu a patit nimic, insa personajul sau din serialul " Two and a Half Men ", Charlie Harper, va muri chiar din primul episod al noului sezon.

Sezonul noua incepe cu inmormantarea lui Charlie Harper, anunta producatorii serialului. Mai mult, la inmormantare vor fi prezente toate fostele iubite ale personajului, mentioneaza Deadline.com.

Pana in acest moment nu se stie ce rol va primi Ashton Kutcher , cel care l-a inlocuit pe Charlie Sheen in serial. Se pare ca toti actorii si membrii echipei de productie au semnat un acord pentru nedivulgarea niciunui detaliu privind scenariul.

Serialul "Two and a Half Men" a fost intrerupt in luna februarie, in urma unui scandal monstru intre actorul Charlie Sheen si producatorul Chuck Lorre. In urma divergentelor, Charlie Sheen a fost concediat , iar producatorii au inceput cautarea unei alte vedete care sa faca parte din distributie. Asa s-a ajuns la Ashton Kutcher, insa, exista zvonuri conform carora Ashton nu va lua rolul lui Charlie, ci i se va crea un alt personaj.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare