Vedete din Romania

Cheeky Girls la inmormantarea bunicii

Surorile Cheeky Girls, Gabriela si Monica, au condus-o ieri pe ultimul drum pe bunica lor, Olga Irimie, in cadrul unei ceremonii restranse desfasurata in cimitirul Crisan din Cluj-Napoca, relateaza Cancan.

Vizibil afectate si imbracate in intregime in negru, cele doua fete, insotite de fratele lor, Sergiu, si-au abtinut lacrimile cu greu si au refuzat categoric sa vorbeasca.

"Sunt foarte afectate, bunica lor le-a fost foarte apropiata", le-a scuzat tatal lor, Doru Irimie. La ceremonialul de rit ortodox au participat rudele apropiate, colegii de serviciu de la Salvare ai tatalui si fostii colegi ai raposatei, de la Regionala CFR. Surorile si-au facut, totusi, public mesajul catre bunica lor, la sfarsitul slujbei, prin vocea preotului.

"Sfaturile pe care ni le-ai dat vor ramane foarte pretioase pentru noi. Ne-ai invatat sa fim cinstite si corecte", si-au luat gemenele ramas-bun de la cea care le-a crescut. Gabriela si Monica au fost greu incercate in ultima perioada, in urma cu trei saptamani fiind nevoite sa amane cateva concerte pentru a fi alaturi de bunicul lor, operat de fiere la Oradea.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului