Vedete din Romania

#copii Chef Florin Dumitrescu #vedete intern #Chef Florin Dumitrescu #showbiz

Chef Florin Dumitrescu: “Am avut cele mai mari emotii din lume”

Primul jurat MasterChef sub 25 de ani din lume, chef Florin Dumitrescu a recunoscut in nenumarate randuri ca familia sa este reteta succesului sau. In continuare, isi mentine parerea, mai ales ca astazi prima sa fetita implineste 2 ani.

“Cand am tinut-o prima oara in brate pe Ava am avut cele mai mari emotii din lume. Tin minte ca imi tremurau bratele si imi era teama sa nu o scap”, isi descria cheful prima intalnire cu Ava.

Iata ca au trecut 2 ani: “Astazi implineste 2 ani. 2 ani de cand viata noastra s-a schimbat in bine. 2 ani de cand invat sa fiu parinte. Ava Elisabeta Dumitrescu, iti voi fi sprijin toata viata si sunt sigur ca voi fi mandru de tine, copil special! Te iubesc! La Multi Ani!”, a scris juratul de la Hell's Kitchen in dreptul fotografiei cu fiica sa cea mare, Ava Elisabeta.

Emotia renumitului chef s-a simtit si la nasterea celui de-al doilea copil al sau, Mia Victoria Dumitrescu, care a venit pe lume in 16 aprilie.

“Au fost cateva momente in viata mea in care am fost mandru de mine. Am castigat campionate Nationale si municipale la polo in copilarie. Am gatit pentru mese importante si impreuna cu echipele de bucatari din care am facut parte am scos service-uri demne de cartea recordurilor. Am ajuns sa fiu primul jurat MasterChef sub 25 de ani din lume. Am ajuns sa fiu Chef-ul Hell's Kitchen la 27 de ani, primul din lume. Am inceput sa gatesc si sa invat oameni sa gateasca cu ajutorul Bucatariei Lidl . Am un restaurant de succes si o echipa frumoasa de care sunt mandru, bucatari, ospatari si management. Am tot ce isi poate dori un om in viata asta. Nu imi doresc nimic mai mult decat am acum. Dar, cel mai important pentru mine si momentele in care ma simt un adevarat invingator sunt acestea, in care dragostea invinge. Am o familie foarte frumoasa si multumesc lui Dumnezeu, sanatoasa. Iubitele mele, va multumesc pentru tot ceea ce sunteti. Ati reusit sa ma faceti sa ma simt un barbat implinit si sa depasim toate momentele mari din viata mea, iar reteta succesului sunteti voi. Va iubesc mult”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare