Vedete din Romania

#chef Florin Dumitrescu casatorie #chef Florin Dumitrescu sotie #vedete intern #Chef Florin Dumitrescu #showbiz

Chef Florin Dumitrescu, mesaj emotionant pentru sotia sa, pe care orice femeie ar vrea sa-l primeasca

La aniversarea a doi ani de la casatorie, Chef Florin Dumitrescu este la fel de indragostit de sotia sa, Cristina, careia i-a facut o adevaratie declaratie de dragoste!

“Totul a inceput cu un zambet. Ti-ai facut intrarea in viata mea intr-un mare stil si nu aveam de unde sa stiu atunci ca viata mea o sa se schimbe. Am inceput timid cu cateva scrisori trimise online, cateva momente frumoase pe terasa, dar fara nici un semnal ca totul se va duce in directia asta. 2 copii, un credit la banca, vis comun si planuri de viitor pana la batranete. Momentele in care toti ne-au spus ca suntem facuti unul pentru celalalt sunt epice. Momentul in care am cerut Universului sa scoata in cale femeia vietii mele nu il voi uita niciodata mai ales ca te-a adus pe tine in viata mea.
Astazi, dupa 2 ani de la nunta, dupa 6 ani de cand te-am cerut Universului, sunt mandru ca ai ales sa nu iubesti pe altcineva in afara de mine.
Te iubesc, femeie!”, a scris Florin Dumitrescu pe Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului