Vedete din Romania

# florin dumitrescu dieta #Florin Dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, transformare spectaculoasa. A slabit 10 kilograme intr-o luna

Chef Florin Dumitrescu a slabit spectaculos in doar o luna. Celebrul bucatar a dat jos 10 kilograme in timp-record.

Acesta a tinut o dieta minune, pe care nu o recomanda insa. Regimul este un foarte strict si presupune consumarea alternativa a trei alimete. In primele trei zile se consuma doar varza cruda, urmatoarele trei, orez fiert, iar apoi inca trei zile piept de pui la gratar. Din ziua a zecea se consuma legume la gratar.

“Da, ştiu că nu este bine. Da, ştiu că sunt mai drăguţ pufos, dar nu mai suport gândul că Scărlătescu este mai slab decât mine”, şi-a motivat el decizia, în prima zi de dietă. A ţinut-o patru săptămâni, timp în care a dat jos 10 kilograme.

“Am vrut să îmi demonstrez că pot renunţa la alimentele cu care m-am obişnuit, la mâncărurile mai grase, la gustul de unt sau la prăjeli. Să-mi demonstrez că există viaţă şi fără cartofi prăjiţi, burgeri şi deserturi cu multă ciocolată. În familia mea se mănâncă foarte sănătos şi am vrut să fiu pe aceeaşi lungime de undă cu fetele mele. Deşi m-a ajutat să dau jos câteva kilograme, dieta pe care am urmat-o nu o recomand nimănui”, a declarat Florin Dumitrescu.

Dupa o luna, celebrul bucatar a renuntat la dieta doarece incepuse sa se simta foarte slabit. „Mă simţeam slăbit şi nu mă mai odihneam suficient din cauza durerilor de stomac. Înainte, mâncam zilnic o friptură şi fiecare masă se termina cu un desert savuros. Grăsimile, prăjelile, zahărul... erau la ordinea zilei. Eram interesat mai mult de gust decât de orice altceva, dar acum e diferit. Mi-am dat seama că această alegere nu mă va ajuta doar la slăbit, ci şi pe mine, ca stare de spirit. Am făcut-o pentru sănătate”, îşi motivează el gestul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului