Vedete din Romania

#Christian Sabbagh atacat de rromi #Christian Sabbagh atacat #Christian Sabbagh atacat cu toporul #christian sabbagh

Christian Sabbagh, atacat cu toporul! "Au vrut sa ne omoare" VIDEO

Christian Sabbagh a vazut moartea cu ochii, in urma cu doar cateva ore. Aflat impreuna cu echipa la Bihor, acesta a fost victima unui atac violent. Un grup infractional de rromi din judetul Bihor i-a atacat cu un topor.

Jurnalistul se afla impreuna cu echipa sa de filmare la o investigatie privind hotii de combustibil din trenurile-cisterna. Timp de patru zile i-a filat pe infractorii care provin din comuna Tileagd.

Mai mult, joi, 26 octombrie, in jurul orei 18:00 jurnalistul a patruns in colonia de rromi din localitate pentru a intra in discutie cu acestia. Acesta a fost momentul in care Christian si echipa lui au fost atacati cu topoare.

"Au vrut sa ne omoare! Eram la o documentare despre hotii de combustibil si am fost inconjurati. Ne-au flancat cu o caruta si au sarit pe noi cu topoarele. Stiau masina, probabil ca au remaract-o in aceste zile, cat am stat la panda. Un baiat din echipa a fost lovit la cap, iar agentul de paza care ne-a insotit a fost impuns cu un fel de tepusa. Pe mine m-au lovit la picior, cand incercam sa protejez cameramanul care era cel mai expus. Masina e praf, distrusa", a povestit Christian Sabbagh pentru wowbiz.ro.

"In acest moment au venit mascatii. N-am avut cand sa ajungem la spital, o sa mergem cand ajungem in Bucuresti sa ne facem niste investigatii medicale. Ce e mai deranjant este ca cei din politia de aici stiau, insa nu au facut nimic sa ne apere sau sa ne protejeze. Am vorbit cu ei, stiau ca azi vom merge in colonie si chiar eu i-am rugat sa ne insoteasca, insa nu au facut acest lucru", a mai spus Sabbagh, pentru sursa citata.

Mai mult, pe langa faptul ca politia locala nu s-a implicat in accident, unul dintre ofiteri l-a luat peste picior pe Christian Sabbagh, acuzandu-l ca este pamfletar

"Nicicand Politia Romana nu a avut in corpul ofiterilor asemenea specimene! Acest golan analfabet, pamfletar de meserie, face parte din Politia orasului Buhusi. Culmea, este si ofiter. Se bucura ca am fost atacat ! Iata ce poate scrie un politist cu zeci de plangeri depuse impotriva lui la Bacau, blocate in mod miraculos", a scris Sabbagh, pe contul sau de facebook.

Sursa foto: ele.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare